viitorul A-Class

Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class este deja lăudată de Dieter Zetsche

Mercedes-Benz A-Class 2018
Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class va fi lansată în 2018, însă o putem vedea deja în primele imagini surprinse pe timpul testelor de dezvoltare.

Mercedes-Benz va oferi în viitor opt modele distincte cu tracțiune față

Mercedes-Benz Concept A Sedan
Familia de modele cu tracțiune față Mercedes-Benz va cuprinde în viitorul nu foarte îndepărtat nu mai puțin opt modele distincte, cu trei mai multe față de ceea ce oferă la ora actuală configuratorul constructorului german.

"Aesthetics A" - studiul de design ce va da naștere viitoarelor modele compacte Mercedes-Benz

Mercedes-Benz "Aesthetics A"
Mercedes-Benz este constructorul premium al momentului, însă producătorul german nu are de gând să se oprească aici. În consecință designerii companiei s-au pus serios pe treabă pentru a revoluționa și mai tare formele viitoarelor modele gândite la Stuttgart, prezentând astăzi studiul "Aesthetics A" - o sculptură plină de dinamism ce ne duce cu gândul la un nou automobil gata să fie dezvelit.

Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class va avea și o versiune sedan

Mercedes-Benz - partea frontala
Mercedes-Benz are în plan lansarea unei versiuni sedan pentru A-Class, modelul în patru portiere urmând a se situa în gamă deasupra coupe-ului în patru uși CLA. Rivalii noului A-Class Sedan vor fi, fără doar și poate, Audi A3 Sedan și BMW Seria 1 Sedan, acesta din urmă fiind recent lansat, pentru moment doar în China.
Subscribe to RSS - viitorul A-Class