Tesla Model 3 lansare

Noua Tesla Model 3 va fi oferită pentru început doar în versiuni cu tracțiune spate

Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată, noua Tesla Model 3 va fi oferită doar în versiuni cu tracțiune spate, dată fiind nevoia de a produce mult mai rapid un volum cât mai mare de unități. Variantele cu tracțiune integrală vor apărea în oferta Tesla abia în 2018.

Tesla va începe producția pentru Model 3 în vara acestui an

Tesla Model 3 - startul productiei in iulie 2017
Tesla ar putea începe producția mult așteptatului Model 3 în luna iulie 2017, conform unui document oficial semnat de Elon Musk. În scrisoarea trimisă către acționarii companiei sunt raportate și rezultatele financiare din ultimul trimestru al anului trecut, materializate prin pierderi de 121 de milioane de dolari.

Aceasta este noua Tesla Model 3 - iată primele imagini și detalii oficiale

Noua Tesla Model 3
Tesla a dezvăluit în sfârșit noul Model 3, în cadrul unui mult așteptat eveniment ce a avut loc la Los Angeles, în urmă cu câteva ore. Noua Tesla Model 3 a primit deja peste 115.000 de comenzi în ultimele 24 de ore, clienții interesați trebuind să dea un avans de 1.000 de dolari, chiar dacă primele livrări vor avea loc spre sfârșitul anului 2017.

Noua Tesla Model 3 va fi lansată pe 31 martie, la Los Angeles

Noua Tesla Model 3
Tesla va dezvălui mult așteptatul Model 3 în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Los Angeles, pe 31 martie. Anunțul a fost făcut pe Twiter chiar de Elon Musk, mai marele companiei americane.
Subscribe to RSS - Tesla Model 3 lansare