Tesla Model 3 detalii

Tesla detaliază modul de acces la bordul noului Model 3

Tesla Model 3 - aplicație acces
Tesla a publicat o serie de informații noi, susținute de fotografii, care fac și mai multă lumină asupra modului în care noul Model 3 poate fi încuiat, descuiat și pornit. Astfel, constructorul american duce la un alt nivel conceptul "keyless entry", mizând pe o aplicație pentru iOS/Android sau pe un card compatibil NFC.

Noua Tesla Model 3 a ajuns la primii clienți. Iată toate detaliile sale esențiale și prețurile de start

Tesla Model 3 - primele livrari
Tesla a livrat clienților săi în data de 28 iulie primele exemplare Model 3, compania americană marcând evenimentul desfășurat în Freemont cu mare fast. Astfel, 30 de unități livrate au ajuns la clienții "obișnuiții", iar alte 20 de exemplare vor fi testate de angajați ai Tesla pentru a fi verificate în condiții de trafic real.

Noua Tesla Model 3 va fi oferită pentru început doar în versiuni cu tracțiune spate

Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată, noua Tesla Model 3 va fi oferită doar în versiuni cu tracțiune spate, dată fiind nevoia de a produce mult mai rapid un volum cât mai mare de unități. Variantele cu tracțiune integrală vor apărea în oferta Tesla abia în 2018.

Aceasta este noua Tesla Model 3 - iată primele imagini și detalii oficiale

Noua Tesla Model 3
Tesla a dezvăluit în sfârșit noul Model 3, în cadrul unui mult așteptat eveniment ce a avut loc la Los Angeles, în urmă cu câteva ore. Noua Tesla Model 3 a primit deja peste 115.000 de comenzi în ultimele 24 de ore, clienții interesați trebuind să dea un avans de 1.000 de dolari, chiar dacă primele livrări vor avea loc spre sfârșitul anului 2017.
Subscribe to RSS - Tesla Model 3 detalii