Suzuki Swift

Noul Suzuki Swift Sport va fi prezentat în toamnă, la Frankfurt

Suzuki Swift Sport 2018
Suzuki va lansa noua generație Swift Sport în luna septembrie a acestui an, cu ocazia Salonului Autode la Frankfurt. Anunțul japonezilor vine însoțit și de prima fotografie oficială a celui mai sportiv model din gama Swift.

Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România. Iată prețurile!

Noul Suzuki Swift - preturi Romania
Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România, prețul său de start fiind de 10.350 de euro, TVA inclus. Primiți în schimbul acestei sume versiunea 1.2 Cool - 90 CP și cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Noul Suzuki Swift a avut premiera europeană la Geneva

Noua generație Suzuki Swift
Dezvăluit la sfârșitul anului trecut pe piața din Japonia, noul Suzuki Swift a fost prezentat și europenilor, pe "scena" Salonului Auto de la Geneva. Cu un design mai expresiv ca niciodată, o platformă tehnică nouă și motorizări mai eficiente, noul Swift promite să se muleze la fix pe gusturile clienților de pe Vechiul Continent, încă amatori de automobile veritabile de clasă mică.

Noul Suzuki Swift a fost prezentat oficial - iată primele imagini și detalii

Noul Suzuki Swift 2017
Suzuki a dezvăluit astăzi oficial noua generație Swift, micul automobil de oraș urmând a fi lansat mai întâi pe piața din Japonia, chiar în luna ianuarie 2017. Noul Swift va avea premiera europeană în luna martie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Swift apare într-o nouă imagine "scăpată" pe internet

Noul Suzuki Swift - generația 2017
Noua generație Suzuki Swift mai are puțin până la a fi dezvăluită, formele caroseriei micului model japonez fiind se pare definitivate. Asta dacă ne uităm la cea mai recentă imagine apărută pe internet, chiar dacă aceasta este la o rezoluție mai mult decât proastă.

Test Drive Suzuki Swift 1.2 VVT GLX

Când vine vorba de piața mașinilor de clasă mică, europenii preferă nume consacrate precum Renault Clio, Ford Fiesta, Volkswagen Polo sau Peugeot 208. Japonezii însă nu sunt complet absenți din acest segment, cele mai des întâlnite mașini de acest gen pe șoselele României fiind Toyota Yaris și Suzuki Swift. Cum pe Yaris l-am testat în mai toate versiunile de motorizare/echipare, iată că a venit vremea să ne “ocupăm” și de Suzuki Swift, ajuns în curtea noastră pentru un weekend – în versiunea de motorizare pe benzină, de 1.2 litri și 94 de CP.
Subscribe to RSS - Suzuki Swift