noul Seat Ateca

SEAT a amânat desemnarea numelui viitorului său SUV plasat peste Ateca în portofoliu

SEAT Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco
SEAT a amânat desemnarea numelui pe care-l va purta viitorul său SUV de dimensiuni mai mari decât Ateca. Programată inițial pentru data de 15 octombrie, alegerea numelui dintre cele patru finaliste (Alboran, Aranda, Avila sau Tarraco) va mai întârzia, pe fondul frămâtărilor politice din Spania generate de referendumul prin care se dorește independența Cataluniei.

Familia SEAT Ateca se mărește cu versiunea FR

SEAT Ateca FR
SEAT va completa familia SUV-ului Ateca prin versiunea FR, noul model urmând a copia "rețeta" consacrată de multă vreme de Leon. Noul SEAT Ateca FR ar trebui să mulțumească așadar clienții ce-și doresc o mașină cu aspect sportiv și care oferă prestații dinamice pe măsură.

SEAT va lansa în 2018 un nou SUV, plasat în gamă peste Ateca

SEAT - nou SUV lansat in 2018
SEAT vrea să profite din plin de imensul succes de care se bucură SUV-urile pe piața din Europa, confirmând faptul că în 2018 va lansa un model mai mare decât Ateca. Noul model va fi asamblat în fabrica VW de la Wolfsburg și va avea strânse legături cu recent lansatul Tiguan Allspace, dar și cu SKODA Kodiaq.

Noul SEAT Ateca poate fi comandat și în România. Iată prețurile

SEAT Ateca - preturi Romania
La mai bine de jumătate de an de la prezentarea sa oficială, iată că noul SEAT Ateca a ajuns și în România. Prețurile pentru primul SUV din portofoliul spaniolilor pornesc de la 17.435 de euro, TVA inclus, sumă în schimbul căreia primiți o versiune motorizată 1.0 TSI, 115 CP și nivel de echipare de bază, Reference.

Conceptul Seat Ateca X-Perience anunță un model de serie destinat aventurilor în off-road

Seat Ateca X-Perience
Spaniolii de la Seat nu se mulțumesc să ofere doar versiuni normale pentru noul SUV Ateca, anunțând premiera mondială a noului Ateca X-Perience, model ce se află însă la stadiul de concept și care va putea fi admirat la Salonul Auto de la Paris.

Seat va lansa în 2017 un crossover de segment B, situat în gamă sub Ateca

Seat - crossover segment B
Seat a confirmat lansarea unui SUV de segment B, mai mic decât noul Ateca, acest lucru urmând a se petrece în 2017. Vestea vine chiar din partea președintelui Seat, Luca de Meo, cu ocazia unui eveniment desfășurat ieri la Barcelona.

Se pare că noul Seat Ateca va primi și o versiune Cupra

Seat Ateca Cupra
Seat se gândește serios la un viitor Ateca Cupranoul SUV prezentat de spanioli în această primăvară urmând a primi versiunea super-sport mai întâi în foma unui concept, cu premiera mondială la Salonul Auto de la Paris, în septembrie.

Seat va lansa anul viitor un crossover de clasă mică

Seat - nou SUV de clasa mica
Seat a publicat miercuri rezultatele sale financiare aferente anului 2015, ocazie cu care spaniolii confirmă apariția unui nou crossover în 2017, model ce va lupta în segmentul SUV-urilor de segment B.

Noul Seat Ateca a fost prezentat oficial - iată primele imagini și detalii

Noul Seat Ateca
Seat a prezentat în această seară noul Ateca, primul său SUV din istorie. Construit pe platforma MQB aparținând grupului Volkswagen, noul Seat Ateca ni se afișează cu un design inspirat de Leon, dar și cu trăsături ce-l apropie de "fratele" Tiguan.

VIDEO - Seat pregătește lansarea primului său SUV, Ateca

Noul Seat Ateca - teaser video
Barcelona, 10 februarie, ora 20:00 - SEAT va dezvălui primul său SUV din istorie. Nu suntem 100% siguri că se va numi Ateca, ceea ce este cert e faptul că niște copii de șapte ani l-au văzut înaintea noastră...

Noul Seat Ateca, primul SUV din portofoliul spaniolilor, va fi dezvăluit pe 10 februarie

Noul Seat Ateca 2016
Seat va dezvălui miercuri primul său SUV. Având toate șansele să se numească Ateca, noul SUV Seat va concura cu deja consacratele Nissan Qashqai sau Mazda CX-5 în segmentul compact al mașinilor cu cababilități de off-road ușor. Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.
Subscribe to RSS - noul Seat Ateca