noul Renault KADJAR

Renault Kadjar este disponibil în Franța alături de noua motorizare TCe 165

Renault Kadjar TCe 165
Renault Kadjar este disponibil pe piața din Franța într-o nouă versiune de motorizare - TCe 165. Propulsorul de 1.6 litri devine astfel varianta de top în gama Kadjar, fiind capabil să furnizeze 165 de CP și 240 de Nm cuplu motor maxim.

Europenii au cumpărat mai multe SUV-uri ca niciodată, în 2016

Renault Kadjar 2016
Piața europeană a SUV-urilor își continuă expansiunea spectaculoasă, prima jumătate a anului 2016 marcând un total de aproape 2 milioane de exemplare livrate clienților. Valoarea înregistrată este cu 24% mai mare decât în perioada similară a anului 2015 și face ca segmentul mașinilor de teren să devină lider ca și cotă de piață în Europa.

Renault a deschis prima sa fabrică din China. Kadjar este primul model asamblat aici

Renault - fabrica in China
Renault a inaugurat astăzi prima sa fabrică din China, "maestru de ceremonii" fiind însuși CEO-ul Carlos Ghosn. Noua uzină este rodul joint venture-ului parafat acum doi ani între Renault și compania chineză Dongfeng.

Euro NCAP - Volvo XC90 și Audi Q7 obțin cinci stele, Mazda CX-3 doar patru

Noul Volvo XC-90 - test Euro NCAP
Euro NCAP a dat publicității rezultatele celor mai recente teste de siguranță efectuate, din "lotul" vizat făcând parte nu mai puțin de nouă modele recent lansate de marii producători auto. Printre cele mai importante mașini se numără noile Audi Q7, Volvo XC90 sau Renault Kadjar, toate trei obținând maximul de cinci stele.

Noul Renault Kadjar - preţurile pentru România

Renault Kadjar - preturi Romania
Renault România a introdus noul Kadjar în configuratorul de preţuri de pe site-ul renault.ro, noul SUV franţuzesc având un preţ de pornire de 18.200 de euro, TVA inclus, în versiunea de echipare Life şi motorizare pe benzină 1.2 TCe 130 de CP.

Renault Captur şi Renault Kadjar ar putea primi versiuni RS

Renault Sport
Renault Sport, divizia care se ocupă de modelele de performanţă ale constructorului francez de automobile, analizează posibilitatea de a dezvolta şi construi noi modele sport bazate pe crossoverele Captur şi Kadjar. Principala motivaţie în acest sens vine de la succesul pe care "fraţii" de alianţă Nissan îl au cu Juke Nismo.

Noul Renault Kadjar - iată primele imagini şi detalii tehnice

Noul Renault Kadjar 2015
Renault a dezvăluit astăzi noul crossover compact Kadjar, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Paris, "dirijor" fiind chiar CEO-ul Renault, Carlos GHOSN. Kadjar devine astfel fratele mai mare al binecunoscutului Renault Captur.

Renault KADJAR va fi noul crossover compact francez

Noul Renault KADJAR 2015
Renault KADJAR este numele celui mai nou crossover compact ce va fi lansat de francezi chiar peste câteva zile.
Subscribe to RSS - noul Renault KADJAR