noul C-Class

Mercedes-Benz a dezvăluit noul C-Class

Noul Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz a prezentat astăzi noua generație C-Class. Cu un design asemănător cu cel afișat de limuzina S-Class, noul C-Class creează o zonă de confort într-o perioadă de transformare globală, fiind primul model clasic de serie Mercedes-Benz complet electrificat.

Mercedes-Benz va fi partener TIFF şi în 2015

Mercedes-Benz Romania - partener TIFF 2015
Mercedes-Benz porneşte pentru a opta oară consecutiv în căutarea excelenţei la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat între 29 mai şi 7 iunie, în Cluj-Napoca.

Mercedes-Benz C-Class a fost desemnat 2015 World Car of the Year

Noul Mercedes-Benz C-Class - 2015 World Car of the Year
Ieri, 2 aprilie, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Salonul Auto de la New York au fost desemnate maşinile câştigătoare în competiţia 2015 World Car of the Year. Maşina Anului 2015 este noul Mercedes-Benz C-Class.

Mercedes-Benz a lansat noul C 350 PLUG-IN HYBRID

Noul Mercedes-Benz C 350 PLUG-IN-HYBRID
Mercedes-Benz a prezentat la Detroit noul C 350 PLUG-IN HYBRID, al doilea model din portofoliul nemţilor, după S 500 PLUG-IN HYBRID, care foloseşte această tehnologie. Noul Mercedes-Benz C 350 PLUG-IN HYBRID va fi oferit atât în versiunea Sedan, cât şi în cea Estate.

Au fost stabilite finalistele pentru "Maşina Anului 2015"

BMW Seria 2 Active Tourer
Au fost stabilite maşinile finaliste care se vor lupta pentru distincţia "Maşina Anului 2015", premiu ce va fi decernat în martie anul viitor, la Geneva.

Mercedes-Benz a produs jumătate de milion de automobile în China

Mercedes-Benz - 500.000 de automobile in China
Mercedes-Benz a marcat producerea automobilului cu numărul 500.000 în fabrica sa din Beijing, China. Dovada că producătorul german pune din ce în ce mai mare preţ pe piaţa asiatică este susţinută de faptul că aproape jumătate din numărul de automobile asamblate în Beijing au fost produse în ultimii doia ani.
Subscribe to RSS - noul C-Class