noua generatie Suzuki Swift

Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România. Iată prețurile!

Noul Suzuki Swift - preturi Romania
Noul Suzuki Swift poate fi comandat și în România, prețul său de start fiind de 10.350 de euro, TVA inclus. Primiți în schimbul acestei sume versiunea 1.2 Cool - 90 CP și cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte.

Noul Suzuki Swift a avut premiera europeană la Geneva

Noua generație Suzuki Swift
Dezvăluit la sfârșitul anului trecut pe piața din Japonia, noul Suzuki Swift a fost prezentat și europenilor, pe "scena" Salonului Auto de la Geneva. Cu un design mai expresiv ca niciodată, o platformă tehnică nouă și motorizări mai eficiente, noul Swift promite să se muleze la fix pe gusturile clienților de pe Vechiul Continent, încă amatori de automobile veritabile de clasă mică.

Noul Suzuki Swift a fost prezentat oficial - iată primele imagini și detalii

Noul Suzuki Swift 2017
Suzuki a dezvăluit astăzi oficial noua generație Swift, micul automobil de oraș urmând a fi lansat mai întâi pe piața din Japonia, chiar în luna ianuarie 2017. Noul Swift va avea premiera europeană în luna martie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Swift apare într-o nouă imagine "scăpată" pe internet

Noul Suzuki Swift - generația 2017
Noua generație Suzuki Swift mai are puțin până la a fi dezvăluită, formele caroseriei micului model japonez fiind se pare definitivate. Asta dacă ne uităm la cea mai recentă imagine apărută pe internet, chiar dacă aceasta este la o rezoluție mai mult decât proastă.

Noul Suzuki Swift Sport va fi propulsat de motorul 1.4 BoosterJet

Noul Suzuki Swift Sport
Suzuki va umbla serios sub capota viitorului Swift Sport, mult apreciatul model sport urmând a fi propulsat de motorul BoosterJet de 1.4 litri lansat astă toamnă pe Vitara S. Acesta va înlocui bătrânul propulsor aspirat de 1.6 litri care produce 136 de CP.

Suzuki a marcat pragul de 5.000.000 de exemplare Swift vândute până acum

Suzuki Swift 2016
Suzuki a marcat la începutul lunii aprilie 5.000.000 de unități Swift vândute în întreaga lume, în cei 11 ani și jumătate trecuți de la lansarea primei generații, în noiembrie 2004.

Noua generație Suzuki Swift se apropie de lansare - iată primele imagini, neoficiale

Noul Suzuki Swift Sport 2017
Suzuki pregătește o nouă generație Swift, programată spre lansare la sfârșitul anului curent și iată că primele sale imagini neoficiale au apărut astăzi pe internet.
Subscribe to RSS - noua generatie Suzuki Swift