Ferrari

Ferrari Portofino este cel mai nou model din portofoliul italienilor

Ferrari Portofino
Ferrari a dezvăluit astăzi noul Portofino, decapotabilă cu patru locuri ce înlocuiește în gama constructorului din Maranello vechiul California T și preia totodată rolul de model "entry-level" în portofoliul italienilor.

Formula 1 - Sebastian Vettel a câștigat cursa de pe Hungaroring

Ferrari - dubla cursa Ungaria 2017
Sebastian Vettel s-a impus fără mari probleme în Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, pilotul echipei Ferrari fiind urmat îndeaproape la finish de coechipierul Kimi Raikkonen. Echipierii Scuderiei de la Maranello i-au devansat pe Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Formula 1 - Vettel câștigă în Monaco și se distanțează de Hamilton în clasamentul general

Sebastian Vettel - castigator Monaco 2017
Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Monaco, germanul reușind să "rezolve" ecuația învingătorului cu ocazia singurei opriri la boxe atunci când l-a devansat pe coechipierul Kimi Raikkonen.

Formula 1 - Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Soci

Sebastian Vettel - pole position Rusia 2017

Sebastian Vettel continuă să evolueze la formă maximă, reușind astăzi să obțină pole position-ul în calificările de la Soci. Germanul a fost urmat de colegul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen și de cei doi echipieri Mercedes - Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.

Formula 1 - Sebastian Vettel s-a impus fără mari probleme în Bahrain

Sebastian Vettel - castigator Bahrain 2017
Sebastian Vettel a reușit cea de-a doua victorie a sezonului 2017 pe circuitul din Bahrain, pilotul echipei Ferrari reușind să-i devanseze pe ambii piloți Mercedes grație unei strategii mai bune legate de intrările la boxe și de alegerea pneurilor.

Formula 1 - Sebastian Vettel a câștigat la Melbourne, după o evoluție extrem de convingătoare

Sebastian Vettel - castigator Australia 2017
Sebastian Vettel s-a impus în cursa de la Melbourne, germanul reușind să-l depășească pe Lewis Hamilton cu ocazia singurei opriri la boxe. Performanțele echipei Ferrari au fost confirmate de locul patru obținut de Kimi Raikkonen, cei doi piloți ai Scuderiei din Maranello fiind despărțiți de Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, ambii piloți Mercedes.

Ferrari este acuzată în SUA de faptul că ar fi permis măsluirea kilometrajului mașinilor sale

Ferrari - masluire kilometraj
Italienii de la Ferrari sunt acuzați de faptul că ar permite măsluirea kilometrajului pentru mașinile second hand vândute în SUA, scandalul fiind declanșat prin dezvăluirile unui fost angajat al unui dealer din Florida.

Noul Ferrari 812 Superfast devine cel mai puternic model din istoria mărcii din Maranello

Ferrari 812 Superfast
Ferrari a dezvăluit astăzi cel mai puternic și cel mai rapid model din istoria sa  - 812 Superfast. Având strânse legături cu F12berlinetta și F12tdf, noul model este propulsat de un motor V12 aspirat, capabil să producă nu mai puțin de 800 de CP.

Ferrari J50 - o ediție limitată ce marchează 50 de ani de activitate Ferrari în Japonia

Ferrari J50
Ferrari aniversează anul acesta 50 de ani de prezență oficială în Japonia, fapt pentru care constructorul italian a pregătit o serie de evenimente speciale care să marcheze acest lucru. Alături de acestea, în capitala Tokyo a fost prezentată și o mașină cu totul și cu totul specială, dedicată fanilor din Țara Soarelui Răsare și care va fi construită într-o ediție extrem de limitată.

Ferrari GTC4Lusso T este cel mai nou model lansat de constructorul din Maranello

Ferrari GTC4Lusso T
Italienii de la Ferrari vor veni la Mondialul Auto de la Paris cu noul GTC4Lusso T, versiune propulsată "doar" de un motor V8, față de V12-le ce trezește la viață varianta de top a urmașului lui FF.

Acesta este noul LaFerrari decapotabil - toate exemplarele au fost vândute deja

Noul LaFerrari Spider
Ferrari a dezvăluit primele imagini ale noului LaFerrari decapotabil, model construit în serie limitată ce va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris și care are deja toate exemplarele vândute. Numele său și caracteristicile tehnice vor fi dezvăluite în luna septembrie, italienii limitându-se la a ne comunica doar faptul că noul model va beneficia de un acoperiș textil sau de unul din fibră de carbon, după preferințele clienților.

Ferrari GTC4Lusso - acesta este urmașul lui FF

Noul Ferrari GTC4Lusso
Ferrari a prezentat astăzi urmașul modelului FF. Cu un nume demn de pedigree-ul constructorului italian - GTC4Lusso - noul model Grand Tourer oferă în premieră tracțiune integrală și roțile spate direcționale. Premiera mondială va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Ferrari a rechemat în service 185 de modele California T vândute în SUA

Ferrari California T - probleme tehnice
Ferrari a rechemat în service 185 de modele California T vândute în SUA, din cauza unei probleme descoperite la una dintre piesele ce compun circuitul combustibilului la motor.

Acesta este noul Ferrari 488 Spider

Noul Ferrari 488 Spider
Ferrari a prezentat noul 488 Spider, cel mai rapid  model cabrio propulsat de un motor V8. Noul model beneficiază de un acoperiş retractabil de tip Hard Top, soluţie ce permite o reducere a greutăţii ansamblului acoperişului cu circa 25 de kg.

Formula 1 - Sebastian Vettel a câştigat în Ungaria, după o cursă nebună

Sebastian Vettel - castigator Hungaroring 2015
Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei ne-a rezervat una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani, nenumăratele răsturnări de situaţii dându-l câştigător pe Sebastian Vettel. Pilotul echipei Ferrari a reuşit un start extraordinar, reuşind să preia conducerea cursei chiar după primul viraj.

Pagini

Subscribe to RSS - Ferrari