Citroen E-MEHARI

Euro NCAP - alte opt noi modele au primit cinci stele la testele defășurate în luna noiembrie

BMW X3 2017 - Euro NCAP
Euro NCAP a publicat rezultatele unor noi teste de siguranță, pe lista mașinilor ce primesc cinci stele numărându-se noile BMW X3DS 7 CrossbackJaguar E-PACEMercedes-Benz X-ClassPorsche CayenneSubaru Impreza și Subaru XV. Tot cinci stele a primit și Honda Civic, modelul japonez aflându-se însă pentru a doua oară în curtea Euro NCAP după o serie de îmbunătățiri menine să ridice scorul inițial de patru stele.

Citroen va lansa un nou SUV, model ce va avea premiera mondială în 2018

Citroen - nou SUV in 2018
Citroen va lansa un nou SUV până la finele anului 2018, mașină ce se va număra printre cele patru noi modele planificate pentru a fi lansate în următorul an și jumătate, conform ambițioasei strategii dezvoltate sub numele "Push to Pass".

Citroen a prezentat la Milano conceptul "Cactus Chair", care promovează tehnologia Airbump

Citroen Cactus Chair
Săptămâna Designului de la Milano reunește an de an cele mai originale creații în materie, de la piese de mobilier și până la accesorii cu totul și cu totul aparte. Nu de puține ori constructorii de automobile se asociază cu designeri celebri pentru a prezenta produse inovatoare, anul acesta Citroen participând cu un produs exclusivist, construit pe baza originalei soluții Airbump folosită pe C4 Cactus.

VIDEO - conceptul Citroen E-MEHARI Courreges

Citroen E-MEHARI Courreges
Designerii casei de modă Courreges, mai puțin cunoscută unor amatori în domeniu, au lăsat pentru puțină vreme creația de haine și și-au îndreptat atenția spre conceptul Citroen E-MEHARI. Ce a ieșit - vom putea admira live la Salonul Auto de la Geneva.
Subscribe to RSS - Citroen E-MEHARI