Porsche

Porsche Macan are parte de un facelift discret

Porsche Macan facelift 2018
Porsche a dezvăluit noul Macan facelift, cel mai mic SUV din portofoliul germanilor înfățișându-ni-se într-o siluetă puțin schimbată estetic, cu elemente de design mai rafinate.

Porsche a marcat cea mai bună jumătate de an din istorie, atunci când vine vorba de vânzări

Porsche - cifre vanzari S1 2018
Porsche a reușit să contorizeze pe primele șase luni din an cele mai bune cifre de vâznări din toată istoria sa, fiind livrate în întreaga lume nu mai puțin de 130.598 de automobile sport. Valoarea afișată este cu 3% mai mare față de ceea ce reușise compania germană anul trecut, în aceeași perioadă.

Porsche va investi 6 miliarde de EURO în electromobilitate, până în anul 2022

Porsche Mission E
Porsche va investi peste șase miliarde de EURO în dezvoltarea tehnologiilor și produselor din domeniul electromobilității, până în anul 2022. Evident, eforturile germanilor se vor materializa printr-un portofoliu complet de modele electrice sau plug-in hybrid.

Porsche a stabilit un nou record de vânzări în 2017

Porsche - cifre vanzari 2017
Porsche continuă să doboare record după record în materie de vânzări, anul 2017 fiind cel mai bun din istoria mîrcii grație celor circa 246.000 de automobile livrate clienților din întreaga lume.

Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China

Porsche Studio - Guangzhou, China
Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China, noul "Porsche Studio" fiind inaugurat la finele anului 2017 într-un mall din metropola Guangzhou. 

Porsche se laudă cu vânzările excelente pentru Panamera S E-Hybrid

Porsche Panamera S E-Hybrid Sport Turismo
Versiunea plug-in hybrid a noului Porsche Panamera se dovedește a fi un succes de piață neașteptat, circa 60% dintre comenzile plasate în Europa fiind îndreptate spre variantele Panamera 4 S E-Hybrid sau panamera Turbo S E-Hybrid.

Noul Porsche 911 Carrera T vrea să-i mulțumească și pe cei mai puriști fani ai mărcii

Porsche 911 Carrera T
Porsche a pregătit celor mai puriști fani ai săi o versiune specială a lui 911 Carrera. Botezat 911 Carrera T (cu trimitere directă la predecesorul 911T lansat acum 40 de ani), noul model va oferi "strictul necesar" grație unui pachet tehnic ce pune accentul pe simplitate - o cutie de viteze manuală, un diferențial mecanic și tracțiune spate.

Porsche 718 Cayman și Boxster au primit și versunile GTS

Porsche 718 Boxster și Cayman GTS
Porsche a extins gama modelelor 718 Boxster și Cayman cu versiunile GTS. Acestea oferă un plus de putere, dar și o listă mai lungă de dotări standard.

Scandalul Dieselgate provoacă mari tensiuni în familia Grupului Volkswagen

Porsche Cayenne Diesel 2014
Germanii de la Porsche sunt hotărâți să ceară despăgubiri de la conaționalii de la Audi, în valoare de 200 de milioane de EURO - suma în cauză fiind considerată suficientă pentru a acoperi pierderile în cazul SUV-urilor Cayenne motorizate 3.0 TDI.

Turbo S E-Hybrid devine cea mai puternică versiune a noului Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Porsche completează gama de versiuni a noului Panamera Sport Turismo cu versiunea sa hibridă Turbo S E-Hybrid. Acesta devine totodată și cea mai puternică variantă în care poate fi comandat shooting brake-ul german.

Viitorul model de serie Porsche Mission E va avea un preț de start asemănător cu cel afișat de Panamera

Porsche Mission E
Anticipat în 2015 de conceptul cu același nume și urmând a fi lansat ca model de serie în anul 2019, "electricul" Porsche Mission E va avea un preț de start similar cu cel al lui Panamera. Informația, venită din partea CEO-ului Oliver Blume într-o discuție cu jurnaliștii de la CAR Magazine, plasează astfel prețul minim al modelui electric Porsche în jurul pragului de 90.000 de euro.

Porsche plusează în oferta 911 cu noul GT3 Touring Package

Porsche 911 GT3 Touring Package
Una dintre atracțiile principale ale standurilor Porsche de la IAA Frankfurt 2017 este și noul 911 GT3 Touring Package - versiune special creată ce oferă un set de dotări și accesorii specifice pachetului consacrat de constructorul german încă din anul 1973.

Noul Porsche Cayenne Turbo și-a făcut debutul la Frankfurt

Porsche Cayenne Turbo 2018
Porsche a adăugat în oferta noului Cayenne versiunea Turbo, model ce poate fi admirat zilele acestea la Salonul Auto de la Frankfurt. Cu un V8 de 4.0 litri și 550 de CP sub capotă și numeroase modificări tehnice și aerodinamice, noul Porsche Cayenne Turbo va fi cu siguranță un reper în segmentul exclusivist în care activează.

Noul Porsche Cayenne a fost dezvăluit oficial. Iată toate detaliile sale esențiale!

Lansare noul Porsche Cayenne
Ieri seară, 29 august, Porsche a dezvăluit oficial noul Cayenne, în cadrul unui eveniment desfășurat la Zuffenhausen. Ajuns la cea de-a treia generație și cu un "pedigree" garantat de cele peste 760.000 de exemplare vândute din 2002 și până astăzi, noul Porsche Cayenne ni se prezintă ca fiind un SUV ajuns la maturitate deplină, construit pe baza celor mai noi tehnologii dezvoltate de constructorul din Stuttgart.

Noul Porsche Cayenne ni se înfățișează în primele imagini neoficiale

Noul Porsche Cayenne 2018
Primele imagini cu noul Porsche Cayenne au apărut deja pe internet, chiar dacă lansarea sa oficială va avea loc abia mâine, 29 august. Regăsim astfel SUV-ul german într-o formă nu mult schimbată față de generația precedentă, însă cu suficient de multe elemente ce îi vor permite noului Cayenne să rămână lider al segmentului din care face parte.

VIDEO - apropiata lansare a noului Cayenne este precedată de un nou teaser

Porsche Cayenne 2018 - teaser video
29 august este data în care vom putea admira în premieră noua generație Porsche Cayenne, constructorul din Stuttgart pregătind în acest scop un eveniment pe măsură ce va putea fi urmărit LIVE pe internet, AICI.

Cea de-a treia generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august

Porsche Cayenne 2018 - teste
Noua generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august, anunțul oficial fiind însoțit de povestea testelor din proiectul de dezvoltare care au acoperit nu mai puțin de 4.4 milioane de km în cam toate condițiile de climă posibile de-a lungul globului.

Porsche lansează în premieră un set de jante fabricate din fibră de carbon

Porsche - jante fibra carbon
Porsche este primul producător de automobile ce va oferi în configuratorul său un set de jante fabricate din fibră de carbon. Acestea vor putea fi alese însă doar alături de 911 Turbo S Exclusive Series și costă doar... 15.232 de euro.

Porsche acordă 5.000 de euro primă pentru casarea unui automobil diesel vechi

Porsche - prima casare diesel vechi
Iată că și Porsche a anunțat acordarea de bonusuri financiare pentru clienții ce renunță la mașinile diesel vechi în favoarea unui Porsche nou, EURO 6.

Dieselgate - Porsche va rechema în service toate unitățile Cayenne Diesel vândute în Europa

Porsche Cayenne Diesel - scandalul Dieselgate
Guvernul Federal din Germania a cerut în mod expres Porsche să recheme în service circa 22.000 de exemplare Cayenne Diesel, pe fondul nesfârșitului scandal Dieselgate. Astfel, toate SUV-urile Porsche Cayenne motorizare 3.0 TDI utilizează softul de păcălire a testelor de emisii poluante și riscă să fie retrase din circulație dacă nu vor trece pe la service-uri.

Pagini

Subscribe to RSS - Porsche