Peugeot

Cheia primară a PEUGEOT la Geneva - electrificarea

Peugeot - Geneva 2019
PEUGEOT a pregătit fanilor prezenți la ediția 2019 a Salonului Auto de la Geneva două premiere mondiale absolute - noul PEUGEOT 208 și conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Alături de cele două noutăți absolute vor mai putea fi admirate la standuri modelele plug-in hybrid dezvoltate pe baza SUV-ului 3008 și pe baza noului 508, dar și spectaculosul concept 100% electric e-Legend.

PEUGEOT a dezvăluit noul 208. Din ofertă face parte și versiunea 100% electrică e-208

Noul PEUGEOT 208
Francezii de la PEUGEOT au dezvăluit noua generație 208, modelul dedicat aglomerațiilor urbane impresionând prin design, tehnlogii și nu în ultimul rând prin versiunea 100% electrică e-208 ce promite foarte bune cifre de performanță și autonomie.

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED - cel mai puternic model de stradă dezvoltat vreodată de francezi

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED
Peugeot a dezvăluit conceptul electrificat 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, automobil ce va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2019, eveniment ce se va desfășura între 7 și 10 martie.

Grupul PSA va dezvolta sisteme de tip Mild Hybrid alături de Punch Powertrain

Grupul PSA - Punch Powertrain
Francezii de la Groupe PSA au anunțat încheierea unui parteneriat cu Punch Powertrain în vederea livrării unei noi generații de cutii de viteze "electrificate" cu dublu ambreiaj, subansamblu ce va echipa automobilele eco Peugeot, Citroen și DS începând cu anul 2022.

Peugeot 508 First Edition - o ediție specială limitată la doar 1.000 de exemplare

Peugeot 508 First Edition
Peugeot a dat deja startul vânzărilor pentru noul 508 prin intermediul ediției speciale de lansare First Edition. Urmând a fi produs în doar 1.000 de exemplare, noul Peugeot 508 First Edition este disponibil pentru precomandă în 12 țări din Europa (din păcate România nu se află pe listă).

Noul Peugeot 508 revoluționează din temelii oferta francezilor în segmentul mașinilor de clasă D

Noul Peugeot 508
Peugeot de dezvăluit în această dimineață noul 508 - model catalogat drept "un sedan radical" grație schimbărilor majore pe care le propune o dată cu trecerea la noua generație. 

Noul Peugeot Rifter preia ștafeta de la Partner Tepee în segmentul dedicat mașinilor de familie

Noul Peugeot Rifter
Peugeot a dezvăluit noul Rifter - nume cu totul nou în portofoliul francezilor. Urmaș direct și înlocuitor pentru Partner Tepee, noul Peugeot Rifter consolidează oferta constructorului din hexagon în segmentul automobilelor recreaționale dedicate familiștilor, plusând totodată cu elemente inspirate direct din lumea SUV-urilor.

Test Drive Peugeot 5008 GT

A doua jumătate a anului trecut confirma deja saltul extraordinar în statisticile de vânzări pentru Peugeot 3008, marcând în același timp lansarea pe piață a fratelui mai mare 5008. La puțină vreme după lansarea sa din România noul Peugeot 5008 ne-a fost partener de teste în versiunea sa de top - GT.

Peugeot va lansa cea de-a doua generație 2008 în anul 2019

Peugeot 2008
Peugeot va lansa în 2019 cea de-a doua generație a SUV-ului 2008 - al doilea cel mai bine vândut model din segmentul său în Europa. La vremea lansării noutățile aduse de Peugeot 2008 vor fi mai mult decât importante, pe lista acestora fiind șanse mari să se numere și o versiune electrică.

Peugeot eF01 - o bicicletă "ECO" ce face din călătoriile urbane o joacă de copii

Peugeot eF01
Peugeot a lansat pe piață un nou model de bicicletă electrică rabatabilă. Botezată eF01, noua bicicletă poate atinge 20 de km/h și are o autonomie de 30 de km atunci când deplasarea se face doar cu ajutorul motorului electric integrat.

Peugeot 208 și 2008 vor avea în curând și versiuni 100% electrice

Peugeot 2008 facelift
Grupul PSA va lansa în 2019 versiunile 100% electrice ale noilor Peugeot 208 și DS 3 Crossback, un an mai târziu urmând a fi dezvăluită varianta similară a crossoverului 2008. Informația a fost furnizată "pe surse" după o întâlnire a investitorilor PSA ce a avut loc în data de 20 septembrie.

Grupul PSA are în plan revenirea pe piața din SUA

PSA Group - revenire piata SUA
Francezii de la PSA Group (Peugeot/Citroen/DS) își pregătesc revenirea pe piața din SUA. Astfel, conform declarațiilor făcute de Carlos Tavares (CEO-ul grupului), toate modelele lansate în viitor vor îndeplini normele de poluare și de siguranță reglementate peste ocean.

Noul Peugeot 308 facelift costă de la 14.295 de EURO în sus, în România

Peugeot 308 facelift - preturi Romania
Noul Peugeot 308 facelift poate fi comandat și în România, Trust Motors (importatorul oficial al mărcii) publicând ieri prețurile sale. Astfel, cel mai ieftin 308 facelift costă 14.295 de EURO, în versiunea 1.2 PureTech 82 ACCESS.

Grupul PSA va monta pe modelele produse în Europa motoare fabricate în China

Peugeot PureTech 110
Francezii de la Grupul PSA vor importa în Europa motoare turbo 1.2 PureTech produse în China. Unitățile de propulsie au început să fie asamblate în uzina din Xiangyang, în colaborare cu partenerii de la Dongfeng.
 

Noul Peugeot 308 facelift - Galerie foto

Noul Peugeot 308 GTi facelift
La aproape o lună distanță de la prezentarea primelor detalii legate de noul Peugeot 308 facelift constructorul francez a "livrat" o galerie foto completă în care se remarcă versiunile GT Line, StationWagon și GTi.

Peugeot 308 a primit un ușor facelift, dar și un nou motor BlueHDi

Peugeot 308 facelift 2017
Peugeot a dezvăluit astăzi noul 308 facelift, modelul de clasă compactă francez primind o serie de modificări estetice discrete, dar și câteva importante upgrade-uri tehnologice printre care se numără un nou motor BlueHDi de 130 de CP.

Peugeot 3008 va primi în 2019 o versiune plug-in hybrid cu evidente valențe sportive

Peugeot 3008 - versiune plug-in hybrid
Peugeot va lansa nu mai târziu de anul 2019 o versiune sportivă a SUV-ului 3008, noul model urmând a beneficia de o versiune de propulsie hibridă, capabilă se furnizeze în jur de 300 de CP. Este sigur însă faptul că 3008-ul plug-in hybrid nu va purta sigla GTi, destinată hot hatch-urilor din curtea Peugeot.

Noul Peugeot 3008 a fost desemnat "Mașina Anului 2017 în Europa"

Peugeot 3008 - Masina Anului 2017
Noul Peugeot 3008 a fost desemnat "Mașina Anului 2017 în Europa", decizia juriului fiind făcută publică astăzi, cu o zi înaintea deschiderii Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul franțuzesc a devansat pe podium noua Alfa Romeo Giulia și noul Mercedes-Benz E-Class.

Este oficial. Grupul PSA a achiziționat Opel/Vauxhall

Groupe PSA  a cumparat Opel
Grupul PSA a confirmat astăzi oficial faptul că a achiziționat Opel, tranzacția preluării brandului german din mâinile General Motors fiind cifrată la nu mai puțin de 2.2 miliarde de euro. Pe lângă achiziția mărcilor Opel și Vauxhall, francezii vor administra și toate operațiunile financiare pe care GM le desfășura în Europa.

Conceptul Peugeot Instinct materializează viziunea francezilor legată de mașinile autonome

Conceptul Peugeot Instinct
Peugeot a dezvăluit astăzi spectaculosul concept Instinct, un shooting brake ce oferă, pe lângă elemente aparte de design, capabilități de rulare autonomă și tehnologii de interconectare on-line duse la un cu totul alt nivel.

Pagini

Subscribe to RSS - Peugeot