MINI

MINI Cooper SE a atins pragul de 11.000 de unități produse

MINI Cooper SE - 11.000 unităţi produse

Uzina MINI din Oxford a construit peste 11.000 unităţi MINI Cooper SE de începerea producţiei. În 2021, o treime din modelele MINI Hatch produse aici se estimează că vor fi electrice.

MINI John Cooper Works Countryman primește un facelift subtil

MINI John Cooper Works Countryman 2020

Detalii noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv afișat de MINI Countryman în versiunea John Cooper Works.

Noul MINI Cooper SE ne spune: Moin! Bine ai venit în era electrică!

Noul MINI Cooper SE

Datorită celei mai noi tehnologii dezvoltate în direcția stocării energiei electrice, noul MINI Cooper SE poate să parcurgă fără probleme distanțe ce depășesc 200 de kilometri. Așa s-a materializat și călătoria dintre oraşul Hamburg și insula Sylt din Marea Nordului.

MINI a publicat primele schițe cu detalii ale noului său model electric

MINI - grila radiator model electric
MINI a publicat astăzi două schițe ce fac puțină lumină asupra primului model 100% electric din portofoliul mărcii britanice. Programat pentru lansare în 2019, noul MINI electric va fi doar unul dintre modelele ce vor susține ofensiva BMW Group în domeniul vehiculelor propulsate cu ajutorul energiei electrice.

Noile stopuri MINI "Union Jack" - disponibile ca soluție originală de retrofit

MINI - retrofit stopuri Union Jack
Britanicii de la MINI au anunțat faptul că noile stopuri cu designul steagului "Union Jack" vor putea fi montate ca retrofit pe toate modelele MINI Hatchback și Convertible din ce-a de-a treia generație. În România, prețul recomandat pentru cele două stopuri ajunge la 1.600 de RON, fără manoperă.

Automobile Bavaria Group și-a consolidat în 2017 portofoliul de afaceri

Automobile Bavaria Group - bilant 2017
Grupul Automobile Bavaria a reușit să-și consolideze în 2017 afacerile pe care le derulează în Europa Centrală și de Est, înregistrând o creștere de peste 15% atunci când vine vorba de vânzarea mașinilor noi sau rulate. Totodată, compania condusă de Michael Schmidt rămâne cel mai important dealer BMW și MINI din România, cu un volum de circa 1.800 de unități noi livrate anul trecut.

Grupul BMW a bifat în 2017 un an record atunci când vine vorba de vânzările din România

BMW Group Romania - vanzari 2017
Grupul BMW a reușit în 2017 cele mai bune performanțe în materie de vânzări atunci când vine vorba de piața din România, grație celor 2932 de automobile BMW și MINI vândute, dar și celor 268 de motociclete livrate de divizia BMW Motorrad. 

Grupul BMW a rămas liderul segmentului premium în materie de vânzări, grație performanțelor din 2017

BMW - cifre vanzari 2017
Grupul BMW a reușit un an 2017 de excepție, cifrele de vânzări raportate de BMW, MINI și Rolls-Royce plasând compania germană în fruntea pieței de automobile premium. Dacă punem față în față strict cifrele de vânzări ale BMW și Mercedes-Benz situația se inversează, brandul din Stuttgart fiind de departe performerul anului trecut.

MINI hatchback și Convertible întâmpină anul 2018 cu un facelift discret

MINI facelift 2018
Prima lună a lui 2018 marchează prezentarea noilor MINI hatchback și Convertible facelift, modelele în trei sau cinci uși primind o serie de schimbări estetice discrete, noi tehnologii, dar și noul logo simplificat MINI.

Sistemul de control al tracțiunii de pe noul BMW i3s va fi utilizat pe toate modelele mărcii

BMW i3s - sistem de cotrol al tracțiunii

BMW va utiliza sistemul de control al tracțiunii dezvoltat pentru noul i3s pe toate modelele sale din portofoliu, dar și pe mașinile ce poartă sigla MINI

MINI își schimbă logo-ul, începând cu luna martie 2018

MINI - logo 2018
Britanicii de la MINI vor schimba logo-ul mărcii începând de anul viitor, identitatea de marcă atunci când vine vorba de sigla ce va sta pe capotă urmând a fi caracterizat de simplitate și tradiționalism.

Grupul BMW a vândut peste 2.000.000 de mașini în primele zece luni ale lui 2017

BMW - cifre vanzari octombrie 2017
Grupul BMW a depășit pragul de 2.000.000 de automobile noi vândute pe primele zece luni ale anului 2017, valoare cu 3.4% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Modelele BMW au adunat în perioada ianuarie-octombrie peste 1.700.000 de comenzi venite la nivel global. În luna octombrie nu mai puțin de 168.509 de clienți din întreaga lume au ales o mașină BMW.

Grupul BMW a vândut în septembrie peste 10.000 de mașini electrificate

BMW iPerformance
Grupul BMW a depășit în septembrie 2017 pragul de 10.000 de automobile electrificate vândute, totalul primelor nouă luni din an ajungând la aproape 69.000 de astfel de modele livrate clienților din întreaga lume. Creșterea față de 2016 este impresionantă - fiind vândute cu 64.2% mai multe mașini BMW i, BMW iPerformance și MINI Electric.

MINI John Cooper Works GP Concept - o mașină ce evocă trecutul glorios al britanicilor în raliuri

MINI John Cooper Works GP Concept
Standurile MINI de la IAA Franfurt 2017 vor găzdui prezentarea originalului John Cooper Works GP Concept, model ce vine să evoce aniversarea a jumătate de secol de la victoria constructorului britanic în celebrul Raliul Monte Carlo.

BMW acordă și în România bonusul de 2.000 de euro dedicat mașinilor diesel vechi

BMW - bonus 2.000 euro masini diesel
BMW România s-a aliniat deciziei BMW Group prin care sunt acordate bonusuri de până la 2.000 de euro clienților ce renunță la o mașină diesel EURO 4 sau mai veche în favoarea uneia noi (BMW sau MINI). Programul "rabla" se va desfășura până la finele acestui an.

MINI Electric Concept va fi prezentat la Frankfurt și prefigurează primul model electric din portofoliul britanicilor

MINI Electric Concept
Salonul Auto de la Frankfurt va găzdui premiera studiului MINI Electric Concept, automobil ce prefigurează viitorul model de serie confirmat oficial și care va fi lansat în 2019. Acesta din urmă va fi construit în fabrica britanică de la Oxford și va avea la bază caroseria hatchback în trei uși a actualului MINI.

Test Drive MINI Cooper SD Countryman ALL4

Mai lung chiar și decât noua generație a "familistului" Clubman, noul MINI Countryman adaugă la dimensiunile bunicului din 1959 aproape 1.3 metri în lungime și ni se prezintă drept un SUV cu acte în regulă, capabil să se lupte de la egal la egal cu nume grele premium precum Mercedes-Benz GLA sau Audi Q3. Ne-a vizitat așadar într-una din sesiunile noastre de teste noul MINI Cooper SD Countryman ALL4, model despre care vă vom vorbi în review-ul de astăzi.

MINI va lansa primul model 100% electric în anul 2019

MINI electric - lansare 2019
Anul 2019 ne va aduce primul MINI electric din istoria mărcii, informația fiind anunțată astăzi oficial de către BMW Group. Acesta va fi oferit în versiunea de caroserie hatchback în trei uși și va fi asamblat în fabrica britanică de la Oxford.

Oliver Heilmer va prelua din septembrie șefia Departamentului de Design MINI

Oliver Heilmer - sef de design MINI
Oliver Heilmer va fi numit în funția de designer șef la MINI, informația fiind confirmată oficial de către BMW Group. 

Vara lui 2017 va aduce o serie de noutăți importante în oferta MINI

MINI One Countryman 2017
MINI a pregătit un pachet substanțial de noutăți pe care le vor primi toate modelele sale începând cu luna iulie 2017, pe lista acestora intrând modificări la nivelul instrumentarului de bord, adăugarea compatibilității cu Apple CarPlay, dar și introducerea versiunilor de bază MINI One pentru noua generație Countryman.

Pagini

Subscribe to RSS - MINI