Știri

Porsche 718 Cayman și Boxster au primit și versunile GTS

Fotocredit: 

Porsche
Porsche 718 Boxster și Cayman GTS
 
Porsche a extins gama modelelor 718 Boxster și Cayman cu versiunile GTS. Acestea oferă un plus de putere, dar și o listă mai lungă de dotări standard.
 
Astfel, motorul turbo de 2.5 litri livrează 365 de CP - cu 15 mai mulți față de versiunile 718 S și cu 35 mai mulți față de vechiul motor aspirat ce propulsa generațiile anterioare Boxster și Cayman GTS. Cuplul motor furnizat ajunge la o valoare maximă de 430 de Nm pe o plajă foarte largă de turații (între 1.900 și 5.000 rpm) și este livrat la roțile spate cu ajutorul unei cutii de viteze manuale cu șase trepte. Opțional este oferită una automată cu dublu ambreiaj PDK.
 
Astfel dotate, noile modele Porsche 718 Boxster ș Cayman GTS pot accelera de la 0 la 100 de km/h în 4.1 secunde și pot atinge 290 de km/h viteză maximă.
 
Oferta de dotări standard cuprinde pachetul Sport Chrono, sistemul Porsche Torque Vectoring și suspensiile adaptive PASM ce coboară garda la sol cu 10 mm.
 
 
Aspectul exterior personalizează noile modele 718 GTS prin elemente Sport Design sau prin blocurile optice cu tentă întunecată. Partea din spate se remarcă prin elementele vopsite în negru și prin sistemul de evacuare sport. Imaginea exteriorului este completată de jante din aliaj ușor pe 20 de inch vopsite la rândul lor în negru.
 
Interiorul se distinge prin scaunele sport îmbrăcate în Alcantara sau prin planșa de bord ce găzduiește central ceasul inclus în pachetul Sport Chrono. Nu lipsesc logo-urile GTS plasate pe tetiere.
 
Șoferul are la dispoziție aplicația Porsche Track Precision, prin intermediul căreia poate înregistra pe telefon date relevante legate de performanțele pilotajului.
 
Noile Porsche 718 Boxster și Cayman GTS pot fi deja comandate, având în Germania prețuri de pornire de 78.160 și respectiv 76.137 de EURO.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: