Rolls-Royce

Noul Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat la București

Rolls-Royce Cullinan - prezentare Bucuresti
Noul Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat oficial în România, în cadrul unui eveniment special organizat de Schmidt Premium Cars. Astfel, la doar câteva luni trecute de la premiera mondială a primului SUV din istoria mărcii britanice, publicul din România a putu admira pe viu unul dintre puținele exemplare deja fabricate.

Rolls-Royce a dezvăluit oficial noul Cullinan

Rolls-Royce Cullinan
Britanicii de la Rolls-Royce au dezvăluit astăzi noul Cullinan, primul SUV dezvoltat și construit vreodată în lunga istorie etalată de constructorul de automobile de superlux. Noul Cullinan este descris însă drept un "automobil cu caroserie înălțată", Rolls-Royce preferând astfel să nu se depărteze prea mult de tradiția ce-i caracterizează produsele.

Noul Rolls-Royce Phantom redefinește luxul suprem în materie de automobile

Noul Rolls-Royce Phantom
Rolls-Royce a dezvăluit aseară cea de-a 8-a generație a legendarei limuzine Phantom, constuctorul britanic dorind prin intermediul acesteia să ridice semnificativ nivelul de implicare al viitorilor clienți atunci când vine vorba de personalizarea automobilului. Noul Phantom este și primul Rolls-Royce construit pe o platformă dezvoltată "in-house" și care utilizează aluminiul drept material principal.

VIDEO - iată unde este alimentat "unicul" Rolls-Royce Sweptail

Rolls-Royce Sweptail - video
Proaspăt prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este 2017, extravagantul și spectaculosul Rolls-Royce Sweptail a fost suprins la o benzinărie în timp ce era alimentat ca orice "mașină de rând".

Rolls-Royce Sweptail - dovada "vie" a luxului suprem

Rolls-Royce Sweptail

Concursul de Eleganță Villa D'Este a fost locul unde britanicii de la Rolls-Royce au prezentat poate cea mai exclusivistă și scumpă mașină din lume. Botezat Sweptail, modelul a fost construit pentru unul dintre cei mai importanți clienți ai constructorului britanic.

Rolls-Royce aduce la Geneva primul automobil vopsit cu diamante - Ghost Elegance

Rolls-Royce Ghost Elegance
Rolls-Royce va expune la Geneva câteva modele ce punctează caracterul exclusivist al mărcii, printre ele urmând a se remarca, fără doar și poate, impresionantul Rolls-Royce Ghost Elegance.

Rolls-Royce Dawn "Inspired by Fashion" - o inedită ediție specială lansată de constructorul britanic

Rolls-Royce Dawn "Inspired by Fashion"
Britanicii de la Rolls-Royce au lansat o nouă ediție specială dedicată decapotabilei Dawn. Botezată "Inspired by Fashion", ediția specială s-a născut grație colaborării departamentului de design Rolls-Royce cu specialiști din lumea modei, fiind folosite pentru accesorizare cele mai fine materiale textile, dar și nuanțe curajoase de culoare.

Automobile Bavaria Băneasa a împlinit 10 ani de existență

Automobile Bavaria Baneasa - 10 ani
Vineri, 14 octombrie, Automobile Bavaria a sărbătorit 10 ani trecuți de la inaugurarea showroom-ului deschis în Băneasa, ocazie cu care cei prezenți la eveniment au putut admira și spectaculosul Rolls-Royce Dawn, singurul model decapotabil din portofoliul actual al britanicilor.

Volvo, Ford, Aston Martin și Rolls-Royce nu vor participa la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris

Mai sunt doar două săptămâni până la debutul unei noi ediții a Salonului Auto de la Paris, însă constructori de renume precum Volvo, Ford sau Aston Martin au decis să spună "pas" prezenței lor la importantul eveniment. Nici britanicii de la Rolls-Royce nu vor avea un stand la salonul parizian.

Conceptele MINI VISION NEXT 100 și ROLLS-ROYCE VISION NEXT 100 completează viziunea BMW Group asupra viitorului

MINI si ROLLS-ROYCE VISION NEXT 100
După spectaculosul BMW VISION NEXT 100, prezentat în martie, iată că anul aniversării centenarului firmei bavareze ne aduce alte două concepte mai mult decât spectaculoase care vin să ne stârnească imaginația în privința viitorului celorlalte două mărci de sub umbrela BMW Group. Vorbim aici de MINI VISION NEXT 100 și de ROLLS-ROYCE VISION NEXT 100, studii de design care materializează viziunile BMW Group în ceea ce privește viitorul mobilității pe patru roți, al conectivității de la bordul automobilelor, dar și al surselor de energie necesară propulsiei.

Automobile Bavaria Group și-a prezentat realizările din 2015

Automobile Bavaria Group - conferinta de presa 02 februarie 2016
Automobile Bavaria Group a organizat astăzi tradiționala sa conferință de presă anuală, eveniment în cadrul caruia au fost prezentate realizările anului 2015, dar și planurile pentru 2016, an din care a trecut deja prima lună.

VIDEO - noul Rolls-Royce Dawn uimește prin eleganța sa

Noul Rolls-Royce Dawn - VIDEO
Noul Rolls-Royce Dawn duce experiența călătoriilor într-o decapotabilă la un alt nivel.

Rolls-Royce a dezvăluit noul Dawn, a doua decapotabilă din portofoliul său actual

Noul Rolls-Royce Dawn
Rolls-Royce a dezvăluit astăzi noul Dawn, versiunea decapotabilă a coupe-ului Wraith. Noul model are drept principal target atragerea clienților tineri, dar și a femeilor, conform oficialilor firmei britanice.

Rolls-Royce confirmă faptul că va lansa un SUV

Rolls-Royce a confirmat astăzi că are în plan construirea unui SUV, veste venită prin intermediul unei scrisori deschise redactate de mai marii firmei - Peter Schwarzenbauer şi Torsten Mueller-Oetvoes.

Rolls-Royce va aduce la Geneva conceptul Serenity

Rolls-Royce Serenity - Geneva 2015
Rolls-Royce va veni la Geneva cu un concept cu totul deosebit. Botezat Serenity, acesta are la bază limuzina Phantom şi va celebra rolul jucat de matase ca şi simbol al puterilor imperiale.

Vânzările BMW Group au atins un nou maxim în ianuarie 2015

Vanzarile BMW - ianuarie 2015
După un an 2014 în care BMW Group a stabilit noi recorduri şi a livrate peste două milioane de automobile, 2015 aduce un nou start bun din punct de vedere al vânzărilor, mai mari cu 7,0% în comparaţie cu aceeaşi lună a anului anterior. Un total de 142.154 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce au fost livrate în ianuarie clienţilor din lumea întreagă, un nou maxim pentru această lună (anul anterior: 132.906). 

BMW Group a vândut peste două milioane de automobile în 2014

Vanzarile BMW 2014
BMW Group a livrat clienţilor peste două milioane de automobile în 2014, al patrulea an-record consecutiv. Un total de 2.117.965 de automobile BMW, MINI şi Rolls-Royce au fost vândute, mai mult ca niciodată în istoria concernului (anul anterior: 1.963.798 / +7,9%). Toate mărcile companiei au încheiat anul cu vânzări semnificativ mai mari în decembrie - un plus de 15,2%: în ultima lună a anului au fost livrate 215.217 automobile (anul anterior: 186.786).

Rolls-Royce a vândut în 2014 peste 4.000 de maşini

Vanzarile Rolls-Royce 2014
În 2014 Rolls-Royce a vândut pe întreg globul 4.063 de automobile, de patru ori mai multe faţă de anul 2009, fiind pe primul loc în topul fabricanţilor de maşini de super-lux, al căror preţ mediu depăşeşte 200.000 de euro.

Rolls-Royce va lansa o decapotabilă, peste doi ani

Noua decapotabila Rolls-Royce Wraith
Constructorul britanic de maşini de lux Rolls-Royce a anunţat astăzi faptul că va lansa un nou model, începând cu mijlocul anului 2016.

Grupul BMW anunţă vânzări în creştere în luna mai

BMW Munchen
BMW a anunţat o creştere de 6 procente a vânzărilor în luna mai, faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Astfel totalul unităţilor BMW, MINI şi Rolls Royce vândute a ajuns la 166.397, faţă de 156.954 în mai 2012.

Pagini

Subscribe to RSS - Rolls-Royce