Știri

Automobile Bavaria Băneasa a împlinit 10 ani de existență

Fotocredit: 

Auto-TestDrive
Automobile Bavaria Baneasa - 10 ani
 
Vineri, 14 octombrie, Automobile Bavaria a sărbătorit 10 ani trecuți de la inaugurarea showroom-ului deschis în Băneasa, ocazie cu care cei prezenți la eveniment au putut admira și spectaculosul Rolls-Royce Dawn, singurul model decapotabil din portofoliul actual al britanicilor.
 
Rolls-Royce Dawn este propulsat de un motor V12 de 6.6 litri, care produce 570 de CP și ce poate accelera mașina grea de peste două tone în doar 4.6 secunde pe sprintul de la 0 la 100 de km/h. Prețul exemplarului expus în showroom ajungea la 405.000 de euro.
 
La ora actuală sunt înmatriculate în România nu mai puțin de 66 de exemplare Rolls-Royce anul acesta fiind vândută o singură mașină, de către Automobile Bavaria.
 
Showroom-ul BMW situat la intrarea în București este cel mai mare spațiu de acest tip din Europa Centrală și de Sud-Est, fiind vândute în cei 10 ani trecuți de la inaugurarea sa peste 10.000 de automobile BMW, MINI sau Rolls-Royce. Service-ul dedicat a înregistrat la rândul său peste 100.000 de intrări pentru clienții celor trei mărci de sub umbrela BMW Group. Pentru lunile scurse din 2016, Automobile Bavaria anunță un indice de satisfacție a clienților ce se apropie de 100%, cifra legată de serviciile post-vânzare indicând faptul că 98% dintre clienți au fost mulțumiți de interacțiunea lor cu grupul condus de Michael Schmidt.
 
Automobile Bavaria Baneasa - 10 ani
 
"Un client mulţumit devine un client fidel iar Iar un client fidel rămâne în familia BMW. De-a lungul celor zece ani de activitate, aici în Băneasa, am avut şi perioade grele dar şi momente pline de satisfacţie. Este ceva normal. La peste 12.000 de intrări în service anual şi 10.000 de automobile vândute între anii 2006-2016, este imposibil să nu avem şi nemulţumiri. Totuşi, am reuşit să schimbăm multe lucruri din 2006 până în prezent iar rezultatele s-au văzut atât în vânzări, dar mai ales în feedback-ul primit de la clienţi. Am îmbunătăţit multe servicii şi am rămas în linia mărcii BMW pe care o reprezentăm de 22 de ani în România", a declarat Michael Schmidt – Presedinte & CEO Automobile Bavaria Group.
 
Automobile Bavaria Băneasa este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice, primul dealer certificat BMW M din România, primul agent de vânzări BMW i din România şi singurul service BMW i din Bucureşti.
 
La eveniment a fost prezent și Ovidiu Săraru, primul client al Automobile Bavaria Băneasa, posesor al unui BMW X3 achiziționat în 2006. Domnia sa a primit o diplomă de mulțumire din partea Automobile Bavaria, dar și un card de loialitate, în valoare de 5.000 de RON.
 
Ovidiu Sararu - primul client BMW Baneasa
 
La aniversarea a zece ani de la inaugurare a expus, alături de alte modele BMW şi MINI, un automobil unic în România - noul BMW M4 GTS, singurul exemplar din 700 de modele construite pentru întreaga lume care va circula pe şoselele noastre.
 
În cadrul deschiderii evenimentului de tip "Porţi Deschise" – 10 ani Automobile Bavaria Băneasa - a fost prezentat noul ambasador al mărcii MINI în România - Dragoş Bucur. Dragoş s-a arătat onorat de faptul că, alături de Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, face parte dintr-un club restrâns de personalităti care s-au alăturat mărcilor reprezentate de Automobile Bavaria Group. Începând cu luna octombrie, Dragoş conduce noul MINI Clubman, în versiunea de motorizare Cooper S.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: