Știri

Rolls-Royce aduce la Geneva primul automobil vopsit cu diamante - Ghost Elegance

Fotocredit: 

Rolls-Royce
Rolls-Royce Ghost Elegance
 
Rolls-Royce va expune la Geneva câteva modele ce punctează caracterul exclusivist al mărcii, printre ele urmând a se remarca, fără doar și poate, impresionantul Rolls-Royce Ghost Elegance.
 
Construit la comandă, pentru un client extrem de pretențios, Ghost Elegance este primul automobil de lux din lume ce va avea caroseria acoperită cu o vopsea cu diamante. Botezată "Diamond Stardust", vopseaua specială a fost creată utilizându-se 1.000 de diamante pisate. Rezultattul final este impresionant, specialiștii companiei din centrul de la Goodwood obținând după multe zile de testare o vopsea ce oferă strălucirea inconfundabilă a particulelor fine de diamant, dar care păstrează finețea unui lac la atingere.
 
Vopseaua diamantată vine completată la exterior de elemente vopsite în roșu și negru sau de imensele jante din aliaj pe 21 de inch, a căror parte centrală este vopsită manual în Mugello Red.
 
Ampatamentul mărit oferă pasagerilor de pe bancheta spate un spațiu extrem de generos, atmosfera interioară fiind completată de utilizarea unei nuanțe diferite pentru pielea scaunelor față și cea de pe bancheta spate. Spătarul scaunelor față este îmbrăcat parțial într-un material în pătrățele ale cărui culori au fost alese de către client.
 
Alături de Ghost Elegance, la Geneva vor mai putea fi admirate edițiile speciale Dawn - Inspired by Fashion și Wraith Black Badge.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: