Știri

Noua Tesla Model 3 va fi oferită pentru început doar în versiuni cu tracțiune spate

Fotocredit: 

Tesla
Tesla Model 3
Atunci când va fi lansată, noua Tesla Model 3 va fi oferită doar în versiuni cu tracțiune spate, dată fiind nevoia de a produce mult mai rapid un volum cât mai mare de unități. Variantele cu tracțiune integrală vor apărea în oferta Tesla abia în 2018.
 
Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu preferințele celor circa 400.000 de clienți ce au plătit deja un avans pentru noul Model 3, fiind greu de crezut că marea lor majoritate va opta pentru o versiune cu tracțiune spate.
 
La sfârșitul săptămânii trecute am putut vedea și un mic filmuleț în care ne este înfățișată Tesla Model 3 "release candidate", așa cum a fost prezentată de Elon Musk pe Twitter.
 
Tot pe respectiva platformă de socializare mai marele Tesla a ținut să specifice faptul că noul Model 3 nu este o versiune updatată a lui Model S, așa cum o parte dintre clienți ar putea să creadă - făcând o analogie cu nomenclatorul din portofoliul iPhone. Elon Musk recunoaște totodată faptul că actuala denumire nu a fost cea mai bună alegere, însă planurile inițiale ce vizau soluția Model E au fost date peste cap de opoziția Ford, care a revendicat numele în instanță.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: