noul Jaguar XF

Jaguar XF va primi în vară și versiunea de caroserie Sportbrake

Jaguar XF Sportbrake - teaser foto
Jaguar va lansa în această vară versiunea break a limuzinei de clasă medie XF. Botezat XF Sportbrake, noul model ne este prezentat pentru moment într-o imagine teaser, nu foarte edificatoare în ceea ce privește profilul lateral al mașinii.

Jaguar XE, XF și F-PACE vor primi noi motorizări din familia Ingenium

Jaguar F-PACE 2018
Jaguar va îmbogăți gama de motorizări ce vor fi disponibile pe modelele XEXF și F-PACE prin noile unități de 2.0 litri pe benzină sau diesel din familia Ingenium.

Jaguar va lansa o versiune break pentru XF, conform spuselor lui Ian Callum

Jaguar XFR-S Sportbrake
Se pare că Jaguar va construi o versiune break pentru XF, model ce ar putea fi prezentat spre sfârșitul anului 2017. Noul XF Sportbrake va intra în concurență directă cu variantele break oferite de Audi A6, BMW Seria 5, Mercedes-Benz E-Class, dar și cu spectaculosul Volvo V90, lansat în această primăvară.

Noul Jaguar XF poate fi configurat cu AWD și pe versiunea 2.0 Ingenium 180 CP

Noul Jaguar XF AWD 2.0 180 CP
Lansat cu mai puțin de un an în urmă, noul Jaguar XF are deja parte de o serie de update-uri, cel mai important dintre ele fiind introducerea tracțiunii integrale AWD ca și opțiune pentru versiunea de motorizare 2.0 Ingenium diesel de 180 de CP.

Jaguar a dezvăluit la Londra noul XF

Noul Jaguar XF 2015
Jaguar a dezvăluit lumii noul XF, model cu care britanicii vor să concureze tripleta BMW Seria 5, Audi A6 şi Mercedes-Benz E-Class. Evenimentul de prezentare s-a desfăşurat la Londra, cu ajutorul cascadorului britanic Jim Dowdall.

Jaguar a publicat primele imagini ale noului XF

Noul Jaguar XF 2015
Jaguar a publicat astăzi primele imagini ale noului XF, model ce va fi lansat oficial peste o lună cu ocazia Salonului Auto de la New York. Imaginile ne înfăţişează conturul limuzinei britanice, dar şi noul interior.
Subscribe to RSS - noul Jaguar XF