Știri

Jaguar XF va primi în vară și versiunea de caroserie Sportbrake

Fotocredit: 

Jaguar
Jaguar XF Sportbrake - teaser foto
 
Jaguar va lansa în această vară versiunea break a limuzinei de clasă medie XF. Botezat XF Sportbrake, noul model ne este prezentat pentru moment într-o imagine teaser, nu foarte edificatoare în ceea ce privește profilul lateral al mașinii.
 
Gândit drept un adversar pe măsură pentru "greii" segmentului - BMW Seria 5 Touring, Mercedes-Benz E-Class Estate, Audi A6 Avant și Volvo V90 - și dezvoltat pe valul succesului de care se bucură SUV-ul F-PACE (declarat de curând Mașina Anului 2017 în Lume), noul Jaguar XF Sportbrake va beneficia de toată suita de propulsoare nou dezvoltate de constructorul britanic și reunite sub familia Ingenium. Nu vor lipsi așadar din ofertă nici clasicele unități V6 de mare putere, dar nici propulsoarele de 2.0 litri diesel și turbo pe benzină.
 
Oferta la capitolul transmisie va cuprinde atât o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte, cât și una automată cu opt rapoarte, capabile să trimită cuplul motor la roțile spate sau la toate cele patru roți, dacă se alege sistemul de tracțiune integrală.
 
Sursa: Carscoops
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: