Știri

Volvo V90 Cross Country va putea fi comandat în ediția specială Volvo Ocean Race

Fotocredit: 

Volvo
V90 Cross Country Volvo Ocean Race
Volvo a dezvăluit o ediție specială dedicată breakului V90 Cross Country, lansarea acesteia dorind să marcheze începutul unei campanii speciale de mediu asociată competițiilor de yachting Volvo Ocean Race
 
Astfel, pentru fiecare dintre cele 3.000 de exemplare V90 Cross Country (din ediția specială Volvo Ocean Race) vândut, compania suedeză va dona 100 de EURO programului științific ce studiază impactul deșeurilor din material plastic asupra oceanelor.
 
Ediția specială V90 Cross Country Volvo Ocean Race a fost dezvoltată de o echipă de designeri și ingineri din departamentul ce se ocupă de fabricarea versiunilor de lux Excellence din portofoliul Volvo, dar și a variantelor V90 și V90 Cross Country destinate polițiștilor suedezi.
 
 
Exteriorul propune nuanța de vopsea Crystal White combinată cu inserții gri și portocalii - culori utilizate de Volvo pe conceptul XC Coupe prezentat în 2014. Jantele din aliaj cu design special completează imaginea versiunii Ocean Race.
 
La interior elementele de personalizare sunt suplimentate de utilizarea unor materiale reciclate la nivelul covorașelor. Acestea sunt fabricate din Econyl, un nailon recuperat din deșeuri plastice găsite pe plajă.
 
Cele 3.000 de exemplare V90 Cross Country Volvo Ocean Race vor putea fi comandate în 30 de țări de pe tot cuprinsul globului.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: