SUV BMW

BMW X3 a primit și versiunea plug-in hybrid xDrive30e

Noul BMW X3 xDrive30e
Noul BMW X3 xDrive30e este deja al treilea Sports Activity Vehicle (SAV) din actuala gamă de modele a mărcii care dispune de tren de rulare plug-in hybrid drive şi transfer al puterii la toate cele patru roţi, oferind versatilitate, experienţa condusului pur electric, precum şi niveluri remarcabil de reduse ale consumului şi emisiilor. 

BMW a prezentat noile X3 și X4 M. Ambele pot fi comandate și în versiunea Competition

Noile BMW X3 si X4 M

Noile BMW X3 M şi BMW X4 M doresc să impună noi standarde în segment atunci când vine vorba de excelenţă dinamică, agilitate şi precizie.

Noul BMW X5 are un preț de start de 68.842 de EURO, TVA inclus

Noul BMW X5 - preturi Romania
Noul BMW X5 poate fi comandat și în România, cu câteva săptămâni în avans față de data lansării oficiale - 24 noiembrie. Deja peste 100 de clienți din țara noastră au fost deja convinși de calitățile noii generații X5, plasând o comandă fermă pentru SUV-ul ce are un preț de start de 68.842 de EURO, TVA inclus.

Noul BMW X7 poate fi comandat și în România. Prețul de start - puțin peste 83.000 de EURO

BMW X7 - preturi Romania
Noul BMW X7 poate fi comandat și în România, prețul de start anunțat de importator fiind de 83.062 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume puteți achiziționa versiunea X7 xDrive30d, propulsată de un diesel TwinPower Turbo de 265 de CP.

Noul BMW X2 a fost prezentat oficial. Iată toate detaliile sale esențiale!

BMW X2
Noul BMW X2 a fost dezvăluit oficial aseară, constructorul din Munchen adăugându-și astfel în portofoliu cel de-al șaptelea model dedicat printre altele și aventurilor în teren accidentat. Cu un design ce aduce o multitudine de elemente inedite, BMW X2 se "înfrățește" cu X1 la nivelul platformei tehnice utilizate, adresându-se însă unei clientele mult mai tinere și dinamice.

BMW X7 iPerformance este misteriosul concept ce va fi dezvăluit pe 8 septembrie

BMW X7 iPerformance Concept
Au apărut deja pe internet primele fotografii ale conceptului BMW X7 iPerformance, studiu ce prefigurează viitorul model de serie X7, confirmat oficial pentru lansare spre sfârșitul anului 2018. 

BMW România a provocat la competiție patru fotografi români. Miza - imaginea perfectă pentru gama de modele X

BMW X - fotografie Ovidiu Tabacaru
BMW România a pus la treabă patru dintre cei mai cunoscuți fotografi din presa auto românească pentru a imortaliza într-un cadru perfect întreaga gamă de SUV-uri BMW din familia X. Așadar, Bogdan Paraschiv, Ciprian Mihai, Dragoş Savu şi Ovidiu Tăbăcaru "s-au luptat" în aparate foto și obiective pentru a crea cele mai bune imagini, reprezentative pentru stilul fiecăruia.

Are BMW în plan lansarea unui SUV mai mic decât X1?

Mini SUV BMW
După ce rivalii de la Audi au confirmat faptul că vor lansa peste doi ani mini SUV-ul Q1 se pare că şi BMW are în plan dezvoltarea unui automobil situat în acelaşi segment, conform speculaţiilor venite din partea jurnaliştilor de la Auto Motor und Sport.

BMW xDrive Offroad Experience 2015 a debutat pe 23 februarie

BMW xDrive Offroad Experience 2015
BMW xDrive Offroad Experience 2015 a debutat la începutul acestei săptămâni, pe 23 februarie. Proiectul va fi organizat timp de aproape o lună în 10 oraşe din ţară, timp în care sunt aşteptaţi peste 1500 de potenţiali clienţi să testeze modele BMW X1, X3, X4, X5 şi X6. Dacă în anii precedenţi exerciţiile puneau în evidenţă performanţele dinamice ale automobilelor BMW cu tracţiunea integrală inteligentă BMW xDrive, acum testele se concentrează pe experienţa offroad.

Noile BMW X5 M şi X6 M pot fi personalizate cu elemente M Performance

Noile BMW X5 M si X6 M - accesorii M Performance
Clienţii pentru care noile BMW X5 M sau X6 M nu sunt suficient de atrăgătoare aşa cum ies în standard din fabrică îşi pot personaliza de-acum înainte "rachetele" cu elemente şi accesorii exclusiviste din familia BMW M Performance.

BMW a anunţat preţurile noilor X5 M şi X6 M

Noile BMW X5 M si X6 M - preturi Romania
BMW a comunicat preţurile noilor X5 M şi X6 M, valabile pentru clienţii din România. Astfel, noul BMW X5 M are un preţ de pornire de 123.870 euro, TVA inclus, în timp ce pentru BMW X6 M doritorii trebuie să scoată din buzunare minimum 127.280 de euro, TVA inclus.

Campanie outdoor pentru noul BMW X6 realizată cu fotografii făcute în România

BMW X6 - campanie outdoor Romania - Ciprian Mihai
Promovarea noului BMW X6, unul dintre ce le mai importante modele ale mărcii pentru piaţa autohtonă, debutează cu o campanie outdoor construită pe baza unei fotografii făcute în România. Este pentru prima dată când o campanie locală este construită pe baza unui vizual realizat în România.

Noul BMW X6 poate fi personalizat cu elemente BMW M Performance

BMW X6 M Performance
O selecţie vastă de noi componente BMW M Performance, disponibile pentru BMW X6, permite clienţilor să dea o notă şi mai sportivă modelului Sports Activity Coupé. Pe lângă îmbunătăţirile atractive aduse designului interior şi celui exterior, gama include şi accesorii funcţionale care îmbunătăţesc performanţele modelului – de la putere la o evacuare cu un sunet şi mai impresionant, totul pentru o şi mai sporivă a condusului la bordul BMW X6. Componentele BMW M Performance se comandă individual şi permit numeroase combinaţii, în funcţie de pereferinţele clientului.

Jocuri de putere: noile BMW X5 M şi BMW X6 M

Noile BMW X5 M si X6 M
Noile BMW X5 M şi BMW X6 M permit ca BMW M GmbH să impună etalonul în segmentul modelelor de înaltă performanţă Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC). Când precedenta generaţie a celor două automobile a fost lansată în 2009, era prima dată când un concept de înaltă performanţă creat de BMW M GmbH a fost implementat într-un model BMW X cu tracţiune integrală. Rezultatul a fost cea mai bună dinamică în clasă.

Noul BMW X6 - preţurile pentru România

Noul BMW X6 în România
BMW a anunţat preţurile valabile în România pentru noua generaţie X6, noul SUV urmând a ajunge în showroom-uri începând cu data de 4 decembrie. Astfel, cel mai ieftin BMW X6 va fi versiunea xDrive30d, acesta costând 56.600 de euro, fără TVA.

BMW aniversează 15 ani de modele X

15 ani de BMW X
Totul a început cu un X. Această literă a fost folosită în premieră pentru desemnarea unui model BMW încă de la jumătatea anilor '80 pentru a indica faptul că automobilul beneficiază de tehnologia tracţiunii integrale. Acum 15 ani, litera X a devenit simbolul unei întregi categorii de automobile şi, în acelaşi timp, al unei forme speciale a plăcerii condusului. BMW X5 şi-a făcut debutul ca primul Sports Activity Vehicle din lume, iar la scurt timp a cucerit atât şoselele, cât şi spaţiul off-road, atrăgând un nou public-ţintă pentru marca BMW.
Subscribe to RSS - SUV BMW