Știri

Noul BMW X5 are un preț de start de 68.842 de EURO, TVA inclus

Fotocredit: 

BMW
Noul BMW X5 - preturi Romania
 
Noul BMW X5 poate fi comandat și în România, cu câteva săptămâni în avans față de data lansării oficiale - 24 noiembrie. Deja peste 100 de clienți din țara noastră au fost deja convinși de calitățile noii generații X5, plasând o comandă fermă pentru SUV-ul ce are un preț de start de 68.842 de EURO, TVA inclus.
 
Cea mai ieftină versiune a noului BMW X5 este xDrive30d (variantă ce a atras jumătate dintre comenzile de care aminteam mai sus), la ea adăugându-se versiunile xDrive40i și M50d, cu prețuri de start 70.329 și respectiv 92.582 de EURO, TVA inclus.
 
Noul BMW X5 vine cu multe noutăţi importante:
- Prezintă noul limbaj de design al mărcii
- Poate oferi clienţilor o libertate şi mai mare de a configura automobilul care îi reprezintă şi de care au nevoie
- Debutează cea mai nouă generaţie BMW iDrive, cu o nouă intefaţă, mai flexibilă şi mai ergonomică şi o evoluţie pentru sistemul de control prin gesturi
- Pachet sofisticat de tehnologii de asistenţă la condus, cu „Emergency Stop Assistant” şi „Reversing Assistant” oferite în premieră mondială şi condus semiautonom îmbunătăţit
- O gamă fără precedent de soluţii practice inteligente
 
Posibilitățile de configurare vor permite clienților să-și acopere nevoile legate de spațiu și funcționalitate, dar mai ales să-și exprime personalitatea. Astfel, la versiunea de bază se adaugă două niveluri de echipare clasice deja pentru BMW - xLine și M Sport, precum și linia de dotări M Performance. Nu lipsesc din ecuația personalizării noului X5 elementele BMW Individual.
 
Pentru amatorii de aventuri în afara drumurilor asfaltate BMW pune la dispoziție pachetul xOffroad - ce poate fi configurat pe noul X5 doar alături de suspensia pneumatică și diferențialul M SPort. Pachetul xOffroad pune la dispoziția șoferului trei moduri de rulare dedicate suprafețelor cu aderență scăzută - nisip, pietriș sau zăpadă. De asemenea, va exista posibilitatea echipării SUV-ului cu anvelope off-road, cu profil special și crampoane.
 
De la lansarea primei generații, în 1999, BMW X5 s-a vândut în peste 2.2 milioane de exemplare, fiind de departe cel mai de succes SUV premium de pe piață. Nici în România evoluția sa nu a făcut notă discordantă, fiind cel mai bine vândut model BMW, în ultimii zece ani.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: