Porsche Cayenne

Noul Porsche Cayenne a fost dezvăluit oficial. Iată toate detaliile sale esențiale!

Lansare noul Porsche Cayenne
Ieri seară, 29 august, Porsche a dezvăluit oficial noul Cayenne, în cadrul unui eveniment desfășurat la Zuffenhausen. Ajuns la cea de-a treia generație și cu un "pedigree" garantat de cele peste 760.000 de exemplare vândute din 2002 și până astăzi, noul Porsche Cayenne ni se prezintă ca fiind un SUV ajuns la maturitate deplină, construit pe baza celor mai noi tehnologii dezvoltate de constructorul din Stuttgart.

Noul Porsche Cayenne ni se înfățișează în primele imagini neoficiale

Noul Porsche Cayenne 2018
Primele imagini cu noul Porsche Cayenne au apărut deja pe internet, chiar dacă lansarea sa oficială va avea loc abia mâine, 29 august. Regăsim astfel SUV-ul german într-o formă nu mult schimbată față de generația precedentă, însă cu suficient de multe elemente ce îi vor permite noului Cayenne să rămână lider al segmentului din care face parte.

VIDEO - apropiata lansare a noului Cayenne este precedată de un nou teaser

Porsche Cayenne 2018 - teaser video
29 august este data în care vom putea admira în premieră noua generație Porsche Cayenne, constructorul din Stuttgart pregătind în acest scop un eveniment pe măsură ce va putea fi urmărit LIVE pe internet, AICI.

Cea de-a treia generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august

Porsche Cayenne 2018 - teste
Noua generație Porsche Cayenne va fi dezvăluită pe 29 august, anunțul oficial fiind însoțit de povestea testelor din proiectul de dezvoltare care au acoperit nu mai puțin de 4.4 milioane de km în cam toate condițiile de climă posibile de-a lungul globului.

Porsche extinde gama de modele Cayenne ce pot fi comandate în varianta Platinum Edition

Porsche Cayenne S Platinum Edition
Modelele Porsche Cayenne S și Cayenne S Diesel au primit la rândul lor versiuni dezvoltate sub titulatura Platinum Edition, gama respectivă cuprinzând acum patru astfel de versiuni Cayenne.

Porsche Cayenne a primit ediția specială Platinum

Porsche Cayenne Platinum Edition
Porsche a lansat ediția specială Cayenne Platinum, versiune ce va fi produsă într-un număr limitat de exemplare și care va putea fi comandată în Europa doar pentru modelele Cayenne Diesel și Cayenne S E-Hybrid.

Porsche Macan a primit un motor turbo pe benzină, în patru cilindri

Noul Porsche Macan - motor turbo pe benzina in patru cilindri
Porsche Macan a primit un nou motor pe benzină, în patru cilindri - o premieră pentru micul si sportivul SUV german. Noul propulsor este special dezvoltat pentru a oferi cele mai bune performanțe sub capota lui Macan și constituie de-acum varianta entry-level în configuratorul Porsche.

Porsche a lansat noi opţionale pentru Macan, Cayenne şi Panamera

Porsche Rear Seat Entertainment
Porsche a lansat o serie de opţionale noi pentru modelele Cayenne, Macan şi Panamera, menită să mărească şi mai multe posibilităţile de personalizare pentru clienţii săi.

Porsche a înregistrat vânzări record în 2014

Porsche 911 Carrera Coupe
Porsche a vândut în 2014 aproape 190.000 de maşini, un record absolut pentru firma din Stuttgart. Mai exact, cifra vânzărilor a indicat 189.850 de unităţi comercializate, cu 17.1% mai mult decât în 2013.

Noul Cayenne S E-Hybrid - 416CP cu consum de compactă

Porsche a dorit să demonstreze eficienţa în materie de consum de combustibil a noului Cayenne S E-Hybrid prin organizarea unor teste dedicate jurnaliştilor în jurul oraşului Frankfurt. Astfel, după 4.200 de km parcurşi pe diferite tipuri de drumuri - de la şosele de legătură între mici localităţi şi până la autostradă - noul Porsche Cayenne S E-Hybrid a consumat doar 5,6 l/100km.

Acesta este noul Porsche Cayenne GTS

Noul Porsche Cayenne GTS
Porsche a prezentat noul Cayenne GTS, versiune care vrea să impresioneze prin perfomanţele dinamice superioare variantelor de bază Cayenne, dar şi printr-un aspect vizual aparte.

Porsche a devăluit noul Cayenne facelift

Noul Porsche Cayenne 2014
Porsche a prezentat astăzi facelift-ul SUV-ului Cayenne, maşină care s-a bucurat de o apreciere enormă în rândul iubitorilor de automobile de lux cu valenţe off-road. Noul Porsche Cayenne facelift aduce o serie de noutăţi stilistice preluate de la fratele mai mic Macan şi va fi comercializat în cinci variante - Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Diesel, Cayenne S Diesel şi Cayenne S E-Hybrid. Noul Cayenne S E-Hybrid devine astfel primul plug-in hibrid din segmentul premium al SUV-urilor.
Subscribe to RSS - Porsche Cayenne