Știri

Noul Porsche Cayenne ni se înfățișează în primele imagini neoficiale

Fotocredit: 

AutoExpress
Noul Porsche Cayenne 2018
 
Primele imagini cu noul Porsche Cayenne au apărut deja pe internet, chiar dacă lansarea sa oficială va avea loc abia mâine, 29 august. Regăsim astfel SUV-ul german într-o formă nu mult schimbată față de generația precedentă, însă cu suficient de multe elemente ce îi vor permite noului Cayenne să rămână lider al segmentului din care face parte.
 
Ca și design exterior se remarcă schimbări majore la partea din spate, acolo unde Cayenne împrumută soluțiile estetice consacrate de versiunea Sport Turismo a noului Panamera, în special dacă ne concentrăm privirile pe blocurile optice ce se întind pe toată lățimea mașinii. Partea frontală duce mai departe imagine cu care ne-a obișnuit Panamera, cu modificări materializate printr-o grilă de mai mari dimensiuni sau prin modificarea discretă a formei farurilor ce includ, ca și până acum, luminile de zi LED în "formație de patru".
 
Interiorul preia ideile principale gândite de designerii și inginerii Porsche atunci când au dezvoltat noul Panamera, ecranul tactil de mari diemnsiuni și consola centrală fiind desenate cam în aceleași linii. S-au păstrat însă o serie de butoane fizice, înlocuite în totalitate la Panamera.
 
Construit pe noua platformă MBL Evo (aceeași utlizată de Audi și Q7 sau de viitorul VW Touareg), noul Porsche Cayenne va fi oferit în versiuni de motorizare pe benzină V6 și V8, dar și în varianta S E-Hybrid. Soluția de motorizare diesel este pentru moment pusă în așteptare, dat fiind faptul că în ultimele luni Porsche are mari probleme la acest capitol pe tema scandalului Dieselgate.
 
Vă vom oferi toate informațiile oficiale legate de noul Cayenne mâine, 29 august, imediat după evenimentul de lansare.
 
Sursa: Motor1

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: