configurare Volvo XC40

Volvo a dat startul producției pentru noul XC40

Volvo XC40 - start productie
Volvo a dat stratul producției pentru noul XC40, primele exemplare ale celui mai mic SUV din portofoliul suedezilor ieșind ieri de pe liniile de asamblare ale fabricii din orașul belgian Ghent.

Noul Volvo XC40 a ajuns și în România, cu un preț de start de 40.873 de EURO

Volvo XC40 - preturi Romania
Importatorul mașinilor Volvo în România a anunțat astăzi prețurile noului XC40, cel mai mic SUV din portofoliul suedezilor având astfel un preț de start de 40.873 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume primiți o versiune D4 AWD Momentum.

Volvo a dezvăluit noul XC40 - un SUV ce deschide noi drumuri în relația constructorului suedez cu clienții săi

Noul Volvo XC40
Volvo a dezvăluit astăzi noul XC40, cel mai mic SUV din portofoliul său fiind prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat la Milano, în Italia. Construit pe noua platformă modulară CMA și cu un bagaj de tehnologii impresionant la bord, XC40 inaugurează și un nou serviciu oferit de suedezi - Care by Volvo, prin intermediul căruia clienții vor putea deține noul SUV pe baza unui abonament asemănător celor din lumea telefoniei mobile.

Noul Volvo XC40 va surprinde prin posibilitățile îndrăznețe de personalizare

Volvo XC40 - materiale interior
Peste puțin timp Volvo va dezvălui noul XC40, motiv pentru care suedezii ne țin trează atenția cu primele informații legate de posibilitățile de configurare ale interiorului noului SUV. 
Subscribe to RSS - configurare Volvo XC40