Știri

"Not your daddy’s Volvo" - mesajul ce însoțește primul teaser al lui XC40

Fotocredit: 

Volvo
Volvo XC40 - teaser
 
Volvo a programat pe 18 mai un eveniment ce se va desfășura la Goteburg și în cadrul căruia va fi prezentat conceptul XC40, mașină ce prefigurează în mare măsură viitorul model de serie. Având greaua misiune de a se lupta cu modele consacrate precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes-Benz GLA, noul Volvo XC40 și-a "dezvelit" o parte din caroserie printr-un teaser publicat pe Snapchat.
 
Teaserul este însoțit de sloganul "Not your daddy’s Volvo", mesaj ce întreaptă atenția spre targetul vizat de XC40, total opus clientelei XC90, S90 sau V90 - tinerii noii generații, amatori ai noilor tehnologii și deschiși la toate provocările vremurilor pe care le trăim.
 
Din imagine nu putem să nu remarcăm blocurile optice cu lumini de zi "Ciocanul lui Thor", semnătură folosită pentru prima dată pe noul xc90 și care va deveni ușor ușor un element nelipsit de pe toate modelele produse de suedezi.
 
Noul Volvo XC40 va fi construit pe platforma CMA (Compact Modular Architecture), în care Volvo și Geely au investit peste un miliard de dolari și care permite construirea unei variate game de automobile, de clase diferite și care pot folosi sisteme de propulsie variate, de la motoare termice clasice și până la tandemuri hibrid sau unități 100% electrice. 
 
Volvo XC40 va sta alături de viitoarele V40 și S40 în așa numita familie 40, gamă în care Volvo își pune mari speranțe pentru creșterea volumelor de vânzări.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: