Știri

Volkswagen va aduce la Frankfurt versiunea "2.0" a conceptului I.D. CROZZ

Fotocredit: 

Volkswagen
Volkswagen I.D. CROZZ 2.0 - teaser
Volkswagen a dezvoltat și versiunea 2.0 a conceptului I.D. CROZZ - noul studiu tehnologic și de design urmând a avea premiera mondială săptămâna viitoare, la Frankfurt. Pentru moment avem partea doar de două mici teasere foto și video din care putem remarca evoluția stilistică a SUV-ului electric prototip.
 
Astfel, liniile ce definesc partea frontală a conceptului I.D. CROZZ 2.0 sunt o idee mai curate și se apropie cu mult mai multă acuratețe de forma finală ce va fi dată viitorului model de serie.
 
 
Prezentat în această primăvară la Salonul Auto de la Shanghai, Volkswagen I.D. CROZZ prefigurează un viitor crossover electric de serie ce ar trebui lansat pe piață la începutul deceniului următor.
 
De propulsia conceptului se ocupă două motoare electrice montate fiecare pe câte o punte și care furnizează împreună 300 de CP și sunt alimentate de o baterie capabilă să susțină o autonomie de cel mult 500 de km.
 
I.D. CROZZ este totodată și o mașină ce poate rula în mod autonom grație tehnologiei I.D. Pilot. Acesta preia toate responsabilitățile șoferului legate de condusul pe drumurile publice.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: