Știri

Nissan LEAF va primi anul acesta o nouă generație. Iată prima imagine teaser

Fotocredit: 

Nissan
Nissan LEAF 2018
Nissan se pregătește să lanseze cea de-a doua generație LEAF, modelul electric dezvoltat de japonezi urmând a oferi un salt important în materie de autonomie, dar și un nivel impresionant de rafinament estetic. Premiera mondială a acestuia este așteptată pentru toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
 
După cum ne arată și prima imagine teaser dezvăluită astăzi, noul Nissan LEAF va veni cu un design cu totul noul, blocurile optice urmând a beneficia din plin de performanta și totodată economica tehnologie LED.
 
Poate cele mai importante vești vin la capitolul baterie și autonomie, noul LEAF urmând a asigura până la 400 de km distanță de rulare cu un singur "plin" de curent, performanță de care este capabil și noul Renault ZOE. "Fratele" francez oferă în noua sa versiune o baterie de 40 de kWh, valoarea aproape dublă față de versiunea de bază ce utilizează un acumulator de 22 kWh.
 
Noul Nissan LEAF va beneficia și de cele mai noi tehnologii dezvoltate sub umbrela ProPilot și care permit o din ce în ce mai mare libertate de rulare autonomă în diverse situații de trafic.
 
Nissan LEAF este cel mai bine vândut model electric din lume, peste 260.000 de clienți adunând până acum peste trei miliarde de kilometri rulați pe șoselele globului.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: