statii incarcare electrice

Enel X România va instala circa 2.500 de puncte de încărcare dedicate mașinilor electrificate

Enel X - retea incarcare masini electrice
Enel X România a dezvăluit astăzi ambițiosul plan de dezvoltare a celei mai mari rețele dedicate stațiilor de încărcare pentru automobilele electrice și plug-in hybrid. Astfel, în perioada 2019-2023 vor fi puse în funcțiune circa 2.500 de astfel de puncte de încărcare.

BMW România a instalat două noi stații de încărcare pentru mașinile electrice, în parcarea Băneasa Shopping City

BMW - statii incarcare Baneasa Shopping City
BMW România a instalat două noi stații de încărcare pentru mașinile electrice în parcarea subterană a complexului Băneasa Shopping City. Acestea pot furniza o putere maximă de încărcare de 11 kW prin intermediul unui conector Type 2, funcționând la curent alternativ.

Marii producători de automobile din Europa au fondat IONITY

Proiectul IONITY
BMW, Daimler, Ford și Grupul Volkswagen au anunțat astăzi formarea joint venture-ului IONITY - entitate ce va avea drept misiune dezvoltarea și implementarea unei rețele de stații de încărcare de mare capacitate dedicată automobilelor electrice și care s eva întinde pe tot cuprinsul Europei.

BMW, Daimler, Ford și VW vor construi o rețea europeană de încărcare pentru mașinile electrice

BMW i3 - incarcare CCS
Grupurile BMW, Daimler, Ford și Volkswagen au anunțat semnarea unui memorandum care prevede crearea unei mari rețele de stații rapide pentru încărcarea mașinilor electrice, în Europa. Proiectul va fi demarat efectiv chiar de anul viitor și vizează amplasarea de stații rapide pe principalele autostrăzi și drumuri expres ce leagă statele europene.

Renovatio a anunțat extinderea rețelei sale de stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Renovatio  - statie incarcare masini electrice
Renovatio, companie ce activează în domeniul resurselor regenerabile de energie, a anunțat extinderea rețelei de stații pentru încărcarea automobilelor electrice în alte șase orașe din România - Arad, Constanța, Deva, Iași, Pitești și Sibiu, toate amplasate în parcările Kaufland din respectivele municipii reședință de județ. Aceste stații se adaugă celor deja existente în București, Ploiești și Timișoara.
Subscribe to RSS - statii incarcare electrice