Mercedes-AMG hypercar

Mercedes-AMG Project ONE a fost dezvăluit aseară la Frankfurt

Mercedes-AMG Project ONE
Mercedes-Benz a dezvăluit aseară hypercarul Mercedes-AMG Project ONE - model prezentat într-o versiune foarte apropiată de cea care va fi livrată și viitorilor clienți. Cu tehnologii împrumutate direct din Formula 1 și capabil să atingă viteze de peste 350 de km/h, Project ONE reprezintă vârful posibilităților de performanță oferite de constructorul german, la aniversarea a 50 de ani de istorie AMG.

Mercedes-AMG Project ONE va fi capabil să depășească viteza de 350 de km/h

Mercedes-AMG Project ONE - teaser
Mercedes-Benz a publicat un nou teaser din care putem întrezări profilul transversal al noului Mercedes-AMG Project ONE. Imaginea teaser este însoțită de informațiile potrivit cărora spectaculosul hypercar va beneficia de aportul a peste 1.000 de CP și va fi capabil să depășească 350 de km/h atunci când vorbim de viteza maximă.

Motorul viitorului hypercar Mercedes-AMG nu va fi garantat pentru mai mult de 50.000 de km

Mercedes-AMG hypercar
Motorul hypercarului Mercedes-AMG va avea o "speranță" de viață de doar 50.000 de km, dacă ne luăm după spusele lui Tobias Moers, mai marele diviziei sportive a Mercedes-Benz.

Hypercarul Mercedes-AMG va folosi tehnologia de propulsie dezvoltată în Formula 1

Mercedes-AMG Project One
2017, anul aniversării a 50 de ani de existență AMG, ne va aduce și primul hypercar produs de divizia Mercedes-AMG, acesta urmând a împrumuta o sumedenie de tehnologii din Formula 1, printre care se numără și soluția de propulsie hibridă derivată direct din cea folosită pe circuitele din Marele Circ.
Subscribe to RSS - Mercedes-AMG hypercar