DS

Noul DS 9 poate fi comandat în România - preț de start 49.900 EURO

Noul DS 9 - preturi Romania

Noul DS 9 poate fi comandat în România începând de mâine, 28 Aprilie 2021, având preț de pornire de 49.900 EUR cu TVA inclus.

Noul DS 4 - prezentat astăzi în avanpremieră

Noul DS 4

DS Automobiles a dezvăluit astăzi numele noului automobil ce face parte din segmentul C-Premium: DS 4.  Modelul va include tehnologii de ultimă oră și va marca un nou capitol în istoria mărcii DS Automobiles.

Noul DS 9 poate fi configurat în Franța

DS 9 - lansare Franța

DS Automobiles deschide comenzile în Franța pentru DS 9, cu două motorizări plug-in hybrid de până la 360 CP și un motor pe benzină de 225 CP și specificații ce asociază dinamismul cu eleganța. Prețurile încep de la 47.700 EURO. În versiunea sa de top, DS 9 E-TENSE 4x4 360 poate ajunge la 80.000 EURO.

Peugeot 208 și 2008 vor avea în curând și versiuni 100% electrice

Peugeot 2008 facelift
Grupul PSA va lansa în 2019 versiunile 100% electrice ale noilor Peugeot 208 și DS 3 Crossback, un an mai târziu urmând a fi dezvăluită varianta similară a crossoverului 2008. Informația a fost furnizată "pe surse" după o întâlnire a investitorilor PSA ce a avut loc în data de 20 septembrie.

Noul DS 7 Crossback a fost dezvăluit astăzi oficial. Iată toate detaliile sale esențiale

Noul DS 7 Crossback
Francezii de la DS au dezvăluit astăzi noul DS 7 Crossback, SUV compact ce are dificila misiune de a aduce un suflu nou în gama constructorului cu pretenții premium și implicit de a pune bazele unei creșteri în materie de vânzări, capitol ce a fost serios afectat în ultimii doi ani.

Noul DS 7 Crossback va avea premiera mondială la Geneva

DS 7 Crossback
Salonul Auto de la Geneva va găzdui premiera mondială a noului DS 7 Crossback, primul SUV ce va fi lansat de constructorul francez pe piața din Europa. Primele imagini cu noul model au fost suprinse pe străzile din Paris în urmă cu doar câteva zile, fiind publicate pe Twitter.

Test Drive DS 3 PureTech 110 EAT6

Trecut printr-un facelift discret în 2014 și renunțând la logo-ul Citroen în primăvara acestui anDS 3 vrea să ne dovedească faptul că încă mai are ceva de spus în segmentul său. Am vrut să vedem dacă chiar așa stau lucrurile în realitate, într-un test ce ni l-a adus drept companion de călătorii, în versiunea sa de motorizare Puretech 110 și cutie de viteze automată EAT6.

DS va lansa anul viitor primul său SUV ce se va vinde în Europa

DS Wild Rubis
Francezii de la DS vor lansa anul viitor, în Europa, un prim SUV de dimensiuni medii care va avea greaua misiune de a fura din clienții redutabilelor Audi Q5, BMW X3 și Mercedes-Benz GLC. Interesant este faptul că deja există un model similar ce se vinde la ora actuală în China - DS 6WR, prezentat în 2014.

Francezii de la DS anunță un nou nivel de echipare - PERFORMANCE Line

DS 4 PERFORMANCE Line
Francezii de la DS au introdus o nouă linie de echipare pentru modelele din portofoliu. Botezat PERFORMANCE Line, noul nivel de echipare face apel la tradiția brandului în motorsport, oferind o serie de elemente de personalizare cu tentă sportivă, ce atrag imediat atenția.

Brexit-ul duce la scumpirea mașinilor vândute în Marea Britanie

Peugeot 308
Decizia britanicilor de a ieși din Uniunea Europeană își arată primele efecte nefaste în industria auto, brandurile prezente pe piața insulară începând să crească prețurile mașinilor vândute aici, pe fondul scăderii semnificative a cursului de schimb pentru lira sterlină. Astfel, primul mare constructor ce a luat decizia măririi prețurilor pentru automobilele vândute în Marea Britanie este Grupul PSA, ale cărui modele Peugeot, Citroen și DS sunt mai scumpe cu câteva sute de lire sterline, de la 1 august.

Grupul PSA a raportat vânzări de peste un milion de mașini, pe primul semestru din 2016

Peugeot 2008 facelift
Grupul PSA, sub umbrela căruia activează brandurile Peugeot, Citroen și DS, a raportat vânzări de peste un milion de mașini pe primul semestru din 2016. Mai exact francezii au livrat clienților din întreaga lume 1.056.000 de exemplare, cu 7.4% mai multe față de aceeași perioadă din 2015.

Francezii de la PSA Group au publicat cifrele reale de consum pentru mașinile pe care le produc

Peugeot 508 - consum real
Francezii de la PSA Group sunt prima mare companie producătoare de automobile care pune în practică o metodologie de măsurare a consumului real de combustibil pentru mărcile de sub umbrela sa - Peugeot, Citroen și DS. Astfel, au fost publicate rezultatele de consum în condiții reale de trafic pentru 30 de modele purtând siglele mărcilor de mai sus, diferențele față de cifrele de consum oficial, cu care suntem toți obișnuiți, fiind semnificative.

Groupe PSA va dezvolta mașini electrice alături de chinezii de la Dongfeng

Groupe PSA - Dongfeng, platforma e-CMP
Groupe PSA (Peugeot Citroen) a anunțat semnarea unei înțelegeri cu chinezii de la Dongfeng pentru a dezvolta o platformă comună folosită la construcția de automobile electrice. Cele două companii au o strânsă legătură în China, acolo unde dețin în comun facilități de producție a automobilelor, în orașul Wuhan.

Nici Groupe PSA nu a scăpat de perchezițiile autorităților franceze

Groupe PSA - perchezitii in Franta
Iată că nici Groupe PSA (Peugeot Citroen) nu scapă de investigațiile autorităților franceze legate de emisiile de NOx, patru centre de cercetare și dezvoltare ale companiei din Hexagon fiind percheziționate de oamenii anti-fraudă.

PSA Peugeot Citroen a devenit "Groupe PSA" și anunță planuri mari pentru următorii cinci ani

Gourpe PSA - strategie Push to Pass 2021
Grupul francez Peugeot Citroen și-a anunțat strategia de viitor pentru următorii cinci ani, chiar prin vocea CEO-ului Carlos Tavares. Planurile sunt mari, așteptările și mai mari - fapt pentru care toate detaliile strategiei au fost puse la punct minuțios - lansarea a 26 de noi automobile, dintre care șapte modele plug-in hybrid și patru mașini electrice, prezentarea a opt vechicule utilitare noi, dar și a unui pick-up, precum și o "redesenare" a imaginii de marcă a grupului.

Grupul PSA (Peugeot Citroen) a publicat primele cifre de consum real ale mașinilor sale

Peugeot 308 BlueHDi 120 - consum real
Francezii de la PSA (Peugeot Citroen) au publicat primele rezultate legate de consumul real al mașinilor produse de grup, rezultate obținute în urma unor teste făcute alături de organizația de mediu France Nature Environment și deun ONG francez. Mașinile testate au fost un Peugeot 308, un Citroen C4 Grand Picasso și un DS3, toate în versiunea de motorizare 1.6 BlueHDi 120 și echipate cu o cutie de viteze manuală și sistem Start/Stop activ.

Noul DS 3 vine cu unele noutăți, însă nu cu o schimbare radicală

Noul DS 3 2016
Francezii de la Citroen au lansat aseară în cadrul unui eveniment desfășurat la Paris noile DS 3 și DS 3 Cabrio facelift. Nu vorbim însă de un model cu totul nou, schimbările față de facelit-ul din 2014 fiind aproape inexistente la nivel estetic.

Noile DS 4 și DS 4 Crossback vor fi prezentate la Frankfurt

Noul DS 4 facelift
DS a prezentat faceliftul compactei DS 4, alături de o variantă cu aptitudini de offroad ușor denumită DS 4 Crossback.

DS aniversează 60 de ani de existenţă

DS - editie speciala 1955
DS, brandul pe care Citroen l-a transformat într-o marcă de sine stătătoare anul trecut, aniversează anul acesta 60 de ani de existenţă a numelui. Ocazie cu care va fi lansată o ediţie specială intitulată "1955" şi care va fi disponibilă pentru toate modelele mărcii.

Noul DS 5 va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva

Noul DS 5 2015
Citroen a hotărât să facă din DS o marcă de sine stătătoare, aşa că astăzi a fost prezentat noul DS 5 - în fapt fiind modelul DS 5 facelift, de pe care a dispărut sigla Citroen.
Subscribe to RSS - DS