BMW M Performance

Test Drive BMW X4 M40i

Pionier în segmentul în care activează în multe privințe, actualul X4 a ținut însă să ne etaleze farmecul său în cea mai savuroasă versiune pe care o poți alege din configuratorul dedicat. BMW X4 M40i ne-a ținut companie așadar pentru câteva zile, lăsându-ne să-i descoperim mai toate secretele.

BMW M5 va putea fi dotat suplimentar cu elemente M Performance

BMW M5 - M Performance
BMW a prezentat seria de elemente M Performance dedicate noului M5, cu ocazia salonului de tuning SEMA Show de la Las Vegas. Dezvoltate pe baza experienței dobândite de participarea diviziei M GmbH în motorsport, elementele M Performance contribuie activ la eficientizarea caracteristicilor aerodinamice, la sporirea performanțelor dinamice, dar și la personalizarea sedanului bavarez de înaltă performanță.

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo va putea fi personalizat cu accesorii M Performance

BMW Seria 6 GT - accesorii M Performance
Noul BMW Seria 6 Gran Turismo va putea fi configurat alături de accesorii M Performance, cei interesați putând face acest lucru începând cu luna noiembrie 2017. Gama de accesorii dedicate cuprinde elemente de personalizare pentru exterior și interior precum și un kit de evacuare special gândit pentru versiunile de motorizare pe benzină.

BMW a dezvăluit ediția specială limitată M240i M Performance

BMW M240i M Performance Edition
BMW vrea să marcheze lansarea faceliftului dedicat Seriei 2 Coupe prin dezvăluirea ediției speciale M240i M Performance - dedicată celei mai puternice versiuni din portofoliul compactei coupe. Cu un design evidențiat de impresionanta paletă de elemente M Performance, noul BMW M240i M Performance Edition va fi construit în doar 750 de exemplare.

Până la M5, BMW își atrage clienții cu noul M550i xDrive

Noul BMW M550i xDrive
Lansată nu cu multă vreme în urmă, noua generație BMW Seria 5 a primit și un vârf de gamă dezvoltat de divizia M Performance și care poartă indicativul M550i xDrive. Noul model poate fi deja comandat, primele livrări urmând a fi onorate în luna martie 2017.

VIDEO - iată cam ce oferă noul BMW M760Li xDrive M Performance

BMW M760Li xDrive M Performance - video
Lansat în primăvara acestui an, noul BMW M760Li xDrive reprezintă vârful de gamă în noua familie Seria 7. Echipat și cu pachetul M Performance, motorul de sub capota sa, un V12 de 6.6 litri produce 610 CP și poate accelera limuzina în doar 3.7 secunde, de la 0 la 100 de km/h. Viteza maximă sare de 300 de km/h, în versiunea fără limitare electronică.

Noul BMW Seria 5 va putea fi accesorizat cu elemente M Performance

BMW Seria 5 M Performance
Lansat în această toamnă, noul BMW Seria 5 va putea fi accesorizat cu elemente specifice M Performance. Cei interesați vor putea configura în acest sens sedanul bavarez începând cu luna februarie 2017, în același timp cu adăugarea în oferta BMW a versiunilor 530e și M550i xDrive.

BMW a venit la SEMA Show cu un arsenal impresionant de componente M Performance

BMW M Performance - SEMA Show 2016
SEMA Show, cea mai mare expoziție din lume în materie de tuning auto, și-a deschis porțile anul acesta în Las Vegas pe 1 noiembrie, BMW fiind prezentă la târg cu o gamă impresionantă de componente M Performance, dar și cu accesorii originale.

BMW a prezentat noile M140i și M240i, special dezvoltate de M Performance

Noul BMW M140i
BMW a anunțat un update la vârful familiilor Seria 1 și Seria 2, prin lansarea noilor M140i și M240i, modele dezvoltate sub umbrela M performance și care beneficiază de un nou motor pe benzină în șase cilindri, TwinPower Turbo. Noua unitate de putere dezvoltă acum 340 de CP și 500 Nm cuplu maxim, față de 326 CP și 450 Nm furnizate de vechea generație prezentă sub capota modelelor M135i și M235i.

Noul BMW X4 M40i are un preț de start de 66.600 euro, în România

Noul BMW X4 M40i - preturi Romania
BMW România a anunțat disponibilitatea pentru comenzi, la noi în țară, a noului X4 M40i, cel mai puternic model al seriei X4. Astfel, cei care vor să dețină în garaj o asemenea uzină de forță vor trebui să scoată din buzunare cel puțin 66.600 de euro, cât reprezintă prețul de start al noului BMW X4 M40i.

VIDEO - noul BMW M4 Performance prezentat în detalii estetice

Noul BMW M4 cu elemente M Performance
BMW ne prezintă în acest film noul M4, personalizat cu elemente BMW M Performance.

Noile BMW X5 M şi X6 M pot fi personalizate cu elemente M Performance

Noile BMW X5 M si X6 M - accesorii M Performance
Clienţii pentru care noile BMW X5 M sau X6 M nu sunt suficient de atrăgătoare aşa cum ies în standard din fabrică îşi pot personaliza de-acum înainte "rachetele" cu elemente şi accesorii exclusiviste din familia BMW M Performance.

Noul BMW Seria 2 Cabriolet poate fi personalizat şi cu elemente M Performance

BMW Seria 2 Cabriolet - elemente M Performance
La BMW, litera M semnalează prezenţa unor performanţe superioare şi o strălucire sportivă specială. Acum, accesoriile BMW originale din gama M Performance pot fi comandate pentru noul BMW Seria 2 Cabriolet, modificările de ordin stilistic şi tehnic combinându-se pentru a amplifica bucuria condusului sportiv.

Noul BMW X6 poate fi personalizat cu elemente BMW M Performance

BMW X6 M Performance
O selecţie vastă de noi componente BMW M Performance, disponibile pentru BMW X6, permite clienţilor să dea o notă şi mai sportivă modelului Sports Activity Coupé. Pe lângă îmbunătăţirile atractive aduse designului interior şi celui exterior, gama include şi accesorii funcţionale care îmbunătăţesc performanţele modelului – de la putere la o evacuare cu un sunet şi mai impresionant, totul pentru o şi mai sporivă a condusului la bordul BMW X6. Componentele BMW M Performance se comandă individual şi permit numeroase combinaţii, în funcţie de pereferinţele clientului.

Salonul Auto de la Essen 2014 - BMW prezintă noi accesorii M Performance

Noutati BMW M Performance
BMW îşi extinde portofoliul de componente M Performance din gama de Accesorii Originale BMW, la timp pentru Salonul Auto de la Essen (29.11-07.12.2014). Noile componente BMW M Performance pentru BMW X3 şi BMW X4, BMW M3, BMW M4 Coupé şi BMW M4 Cabriolet oferă acestor modele o latură sportivă şi mai pronunţată.
Subscribe to RSS - BMW M Performance