achizitia Opel

Grupul PSA reorganizează din temelii una dintre fabricile Vauxhall din Marea Britanie

Fabrica Vauxhall din Ellesmere Port
Grupul PSA va renunța la alți 250 de angajați ai fabricii britanice Vauxhall/Opel din Ellesmere Port, după ce în toamna anului trecut fusese anunțată disponibilizarea a alți 400 de muncitori.

Angajații Vauxhall din Marea Britanie sunt primele "victime" ale achiziției Opel de către PSA Group

Vauxhall Astra Sports Tourer
Francezii de la PSA Group au de gând să restructureze radical activitățile de producție din fabricile Opel/Vauxhall, fiind aproape sigur faptul că 400 de angajați ai fabricii britanice din Ellesmere Port își vor pierde locurile de muncă

Opel renunță la serviciile Tinei Mueller - responsabila Departamentului de Marketing

Tina Mueller - plecare de la Opel
Intrarea Opel sub umbrela Grupului PSA face ca din ce în ce mai mulți oameni de la vârful companiei să renunțe la drumul lor alături de compania germană. Astfel, după ce CEO-ul Karl-Thomas Neumann și-a înaintat demisia în vara acestui an, a venit rândul șefei Departamentului de Marketing - Tina Mueller - să plece de la Opel.

Achiziția Opel de către Grupul PSA a primit acordul forurilor antitrust europene

Carlos Tavares - Mary T. Barra, achizitia Opel
Grupul PSA a obținut acordul necondiționat al Comisiei Europene în privința preluării Opel, forul cu sediul la Bruxelles declarând tranzacția anunțată în luna martie drept una ce nu încalcă legile europene ale concurenței.

Karl-Thomas Neumann va părăsi Opel, după preluarea germanilor de către Grupul PSA

Karl-Thomas Neumann - demisie Opel
Achiziția Opel de către Grupul PSA va duce în cele din urmă la despărțirea de CEO-ul Karl-Thomas Neumann, germanul având în plan să-și prezinte demisia din fruntea companiei cu sediul în Russelsheim.

Opel va construi viitorul Corsa pe o platformă PSA

Opel Corsa
Viitoarea generație Opel Corsa va fi dezvoltată pe o platformă a Grupului PSA, vestea fiind confirmată ieri oficial de către constructorul german. Dacă inițial constructorul din Russelsheim vorbea despre păstrarea unei arhitecturi de proveniență General Motors pentru noul model ce va fi lansat în 2019, iată că recenta achiziție a Opel de către PSA Group a modificat radical planurile.
 
Subscribe to RSS - achizitia Opel