Știri

Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class este deja lăudată de Dieter Zetsche

Fotocredit: 

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz A-Class 2018
Viitoarea generație Mercedes-Benz A-Class va fi lansată în 2018, însă o putem vedea deja în primele imagini surprinse pe timpul testelor de dezvoltare.
 
Dieter Zetsche, CEO Daimler și totodată artizanul incredibilului succes de care se bucură Mercedes-Benz la ora actuală, a publicat o serie de fotografii cu viitoarea generație A-Class - model compact ce va face parte dintr-o familie cu nu mai puțin de opt membri.
 
Germanul nu și-a putut ascunde entuziasmul vis-a-vis de noul A-Class, declarându-se într-o postare pe LinkedIn extrem de mândru de echipa ce lucrează la dezvoltarea noii generații de modele compacte care vor purta sigla Mercedes-Benz. Testele pe modelele de pre-producție au loc într-o facilitate special construită în apropiere de Stuttgart și unde se pot crea condiții similare cu cele de la Cercul Polar sau cu cele din Deșertul Nevada, pe o plajă de temperaturi cuprinsă între -40 și +60 de grade Celsius sau în condiții de ploaie torențială și vânt de 265 de km/h.
 
Dezvoltat pe noua platformă tehnică MFA, viitorul A-Class se va așeza la un nivel cu totul superior generației actuale atât la capitolul dinamică, dar și atunci când vine vorba de confort și de noile tehnologii. Acestea din urmă vor puncta din ce în ce mai tare spre direcția rulării autonome, oferind șoferului o și mai largă paletă de sisteme de siguranță activă și de asistență.
 
Familia actuală derivată din A-Class constituie un pilon de bază în portofoliul Mercedes-Benz atunci când vine vorba de vânzări, fiind livrate clienților din întreaga lume nu mai puțin de două milioane de exemplare, în ultimii cinci ani.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: