Știri

Se pare că noul Seat Ateca va primi și o versiune Cupra

Fotocredit: 

xtomi.blogspot.ro
Seat Ateca Cupra
Seat se gândește serios la un viitor Ateca Cupra, noul SUV prezentat de spanioli în această primăvară urmând a primi versiunea super-sport mai întâi în foma unui concept, cu premiera mondială la Salonul Auto de la Paris, în septembrie.
 
Noul Seat Ateca Cupra va urma îndeaproape rețeta folosită pe actualul Leon Cupra, cu o caroserie bogată în elemente specifice - bosajele roților evazate, praguri sport, dar și bare față/spate de mai mari dimensiuni. Nu lipsește nici grila radiatorului cu textură de tip fagure ce găzduiește logo-ul Cupra, în timp ce farurile vor beneficia de tehnologia full-LED.
 
Interiorul va fi și el unul familiar fanilor Cupra, cu scaune sport îmbrăcate în piele și decorațiuni roșii, un volan cu partea inferioară plată sau pedalier din aluminiu.
 
Sub capota lui Ateca Cupra va sta același 2.0 TSI care a făcut istorie pe Leon, puterea furnizată urmând a se situa în jurul valorii de 300 de CP. Trenul de rulare va fi și el unul special, cu suspensii adaptive și un sistem de tracțiune integrală setat pentru a oferi cele mai bune reacții pe astfalt.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: