Știri

Renault a dezvăluit noul Megane RS Trophy

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Megane RS Trophy
Renault a prezentat astăzi noul Megane RS Trophy, cea mai sportivă versiune a deja legendarului hot hatch franțuzesc. Cu 300 de CP sub capotă și numeroase modificări de ordin tehnic, noul Renault Megane RS Trophy așteaptă cu nerăbdare să doboare noi recorduri pe Nordschleife.
 
Principalul responsabil de performanțele noii versiuni este același motor de 1.8 litri, dar care dezvoltă acum 300 de CP și 420 Nm cuplu motor maxim (atunci când este cuplat la o cutie EDC). Upgrade-ul afișat la valorile de putere și cuplu este datorat utilizării unor tehnologii de pionierat la nivelul turbocompresorului și al sistemului de evacuare.
 
 
Pe lângă versiunea cu EDC, noul Megane RS Trophy va putea fi configurat și alături de o cutie de viteze manuală, pe lista dotărilor standard numărându-se șasiul Cup (cu suspensii mai dure și diferențial Torsen mecanic cu alunecare limitată), sistemul 4CONTROL, amortizoarele hidraulice cu tehnologie "bumb stop", discuri de frână față fabricate din material bicompozit sau jante pe 19 inch încălțate cu anvelope de performanță Bridgestone.
 
Opțional noul Renault Megane RS Trophy poate fi echipat cu scaune sport de tip scoică Recaro îmbrăcate în Alcantara sau cu jante din aliaj cu design special bi-color Jerez.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: