Știri

Noul Renault Megane RS are un preț de pornire de fix 30.000 de EURO - în România

Fotocredit: 

Renault Romania
Renault Megane RS - pret Romania
Noul Renault Megane RS poate fi comandat de-acum și în România, mult așteptatul hot hatch franțuzesc având un preț de pornire de fix 30.000 de EURO, TVA inclus - pentru versiunea cu șasiu Sport și cutie de viteze manuală.
 
Introducerea în ecuație a transmisiei automate EDC ridică prețul de start al noului Megane RS cu 1.500 de EURO (în aceeași configurațe cu șasiu Sport). Începând cu cea de-a doua parte a anului 2018 clienții vor putea opta și pentru pachetul suplimentar CUP, acesta oferind în schimbul a 1.000 de EURO un diferențial Torsen cu alunecare limitată, șasiul CUP și etrierii de frână vopsiți în roșu.
 
Față de mult mai "potolitul" Megane GT, noul Renault Megane RS oferă, printre altele, pe lista de dotări standard amortizoarele cu tehnologie "hydraulic compression stops", setări speciale pentru sistemul de direcție integrală 4CONTROL, un șasiu sport, sistem de evacuare nou sau etrieri de frână vopsiți în gri. Interiorul iese în evidență prin scaunele sport cu tapițerie specifică RS și cusături de culoare roșie sau prin volanul decorat în aceeași temă de nuanțe.
 
Evident, principalul punct de atracție al noului Megane RS este motorul de 1.8 litri ce livrează spre roțile față 280 de CP și 390 Nm cuplu motor maxim, valori cu 75 de CP și respectiv 30 de Nm mai mari față de ceea ce oferea vechiul 2.0 de sub capota generației precedente.
 
Astfel dotat, noul Megane RS poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 5.8 secunde, putând atinge 255 de km/h viteză maximă în versiunea cu o cutie de viteze manuală. În versiunea echipată cu EDC viteza maximă scade la 250 de km/h.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: