Știri

Pentru pasionații de muzică și nu numai - Nissan a lansat ediția specială Juke Premium

Fotocredit: 

Nissan
Nissan Juke Premium - Dark Grey
După ce săptămâna trecută făceam cunoștință cu Micra BOSE Personal Edition, Nissan a prezentat astăzi noul Juke Premium, versiune specială ce pune accentul tot pe partea audio, prin oferirea unui performant sistem audio Focal.
 
Urmând a fi construit în doar 1.500 de exemplare, noul Nissan Juke Premium beneficiază așadar de un sistem audio furnizat de francezii de la Focal, ale cărui performanțe ridică puterea boxelor față/spate de la 40 la 120 de watti și pe cea a twitterelor de la 40 la 100 de watti.
 
Juke Premium va putea fi configurat, ca și culoare a caroseriei, în gri sau negru și elemente de personalizare negre la exterior, iar ca niveluri de echipare în versiunile superioare Tekna sau N-Connecta. 
 
În standard vor fi oferite jante din aliaj pe 18 inch, vopsite în negru, tema coloristică fiind continuată și la interior. Nu lipsesc din peisaj pedalierul din aluminiu sau covorașele din velur. Scaunele sunt îmbrăcate în piele pe nivelul de echipare Tekna și parțial în piele pe N-Connecta.
 
Gama de motorizări pentru Juke Premium cuprinde două unități - benzinarul de 1.2 litri turbo, de 115 CP și dieselul de 1.5 litri ce produce 90 de CP. Ambele motoare sunt cuplate la o cutie de viteze manuală, cu cinci rapoarte.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: