Știri

Noul Renault Master - binecunoscutul model utilitar francez a ajuns la cea de-a patra generație

Fotocredit: 

Renault
Noul Renault Master 2023

Cu un design cu totul nou, ce urmează liniile consacrate deja de gama vehiculelor pentru pasageri, noul Renault Master este propus într-o largă gamă de motorizări multi-energie. Aceasta cuprinde motoare diesel Blue dCi de la 105 la 170 CP, motoare electrice de 96 sau 105 kW și baterii de 40 sau 87 kWh, oferind o autonomie WLTP de peste 410 km, plus o variantă pe bază de hidrogen.

O nouă cutie de viteze cu 9 trepte pentru un plus de confort.

20 de sisteme sofisticate de asistență a șoferului, garantând siguranță optimă și un sistem inovator de frânare dinamică, îmbunătățind eficiența indiferent de gradul de încărcare a furgonetei, reducând la jumătate timpul de frânare și sporind confortul șoferului.
Versiuni electrice cu posibilități de încărcare Vehicle-to-Grid (V2G) și Vehicle-to-Load (V2L), direct de la baterie sau prin intermediul prizelor din cabina de comandă sau din zona de încărcare, pentru alimentarea dispozitivelor.

Un birou mobil elegant și high-tech, cu pupitrul orientat spre șofer, pentru un plus de confort și un spațiu de depozitare de până la 135 de litri.

Sistemul multimedia OpenR Link, cu un ecran de 10 inch, compatibilitate wireless cu Android Auto și Apple CarPlay, precum și conectivitatea la distanță a vehiculului prin intermediul aplicației My Renault, sunt incluse standard pe fiecare versiune din gamă. De asemenea, sistemul ultramodern OpenR Link, cu funcții integrate Google (peste 50 de aplicații disponibile în Google Play, navigație HD Google Maps și interacțiune vocală cu Google Assistant), împreună cu diverse alte servicii conectate și încărcătoare wireless pentru smartphone-uri, sunt disponibile ca opțiuni suplimentare.

Fundamentele vehiculului utilitar consolidate: peste 40 de siluete disponibile din care să aleagă și un număr infinit de conversii posibile. O sarcină utilă îmbunătățită, până la 4 tone la tracțiune și un volum de încărcare de 11 până la 22 m3 în tracțiune sau propulsie, cu o lățime de acces și o lungime de încărcare care sunt cele mai bune din categorie.

Singurul vehicul utilitar din categoria sa fabricat în Franța: cele trei versiuni de alimentare și toate caroseriile sunt realizate pe aceeași linie de producție la Batilly (lângă Metz, în estul Franței).

Noul Renault Master va fi disponibil pentru comenzi începând cu primăvara anului 2024.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: