Știri

Noul Jeep Avenger este oferit și în versiuni de motorizare termice

Fotocredit: 

Jeep
Noul Jeep Avenger e-Hybrid

Jeep Avenger, câștigător al trofeului Car of the Year 2023, în versiunea sa 100% electrică, este propus acum de constructorul american și în două versiuni de motorizare pe benzină. 

Versiunea de bază utilizează binecunoscutul motor Stellantis 1.2 Turbo în versiunea de 100 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte și care livrează până la 205 Nm cuplu motor.

Botezat Avenger e-Hybrid, crossoverul mild-hybrid propus de Jeep în segmentul B utilizează noua soluție de propulsie Stellantis deja folosită de Peugeot sau Citroen și care se traduce prin combinația dintre un motor 1.2 Turbo pe benzină și un motor electric întegrat în cutia de viteze automată cu șase rapoarte. Ansamblul hibrid livrează 136 de CP și 230 Nm cuplu motor maxim.

Motorul electric ajută noul Jeep Avenger e-Hybrid să ruleze fără emisii în anumite situații din traficul urban, dar și în fazele de "coasting" pe autostradă, atunci când viteza de rulare este constantă.

În România, prețul noului Avenger 1.2 100 CP pleacă de la 27.000 de euro, TVA inclus, pentru nivelul de echipare Altitude (lista de prețuri și dotari), în timp ce varianta e-Hybrid are un preț de start de 31.180 de euro, TVA inclus.

Etichete: 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: