Știri

Mazda6 are parte de un nou facelift. Noua versiune va fi dezvăluită la Los Angeles

Fotocredit: 

Mazda
Mazda6 facelift 2018
Mazda va dezvălui faceliftul sedanului Mazda6 cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, schimbările estetice urmând a fi însoțite de upgrade-uri tehnice semnificative.
 
Anunțul făcut de japonezi vine însoțit de două imagini care lasă să se întrevadă modificările de design aduse exteriorului, dar și interiorului. Astfel, noua Mazda6 facelift copiază "rețeta" consacrată de SUV-ul CX-5 atunci când vine vorba de partea frontală, fiind ușor de remarcat farurile mai înguste și grila masivă radiatorului. bara față este și ea redesenată complet.
 
Interiorul vine cu schimbări la nivelul planșei de bord, acolo unde grilele de ventilație și ansamblul comenzilor pentru climatizare sunt complet schimbate. Totodată, japonezii ne vorbesc despre îmbunătățirea calității materialelor utilizate, urmând a fi disponibile în configurator elemente fabricate din materiale nobile precum lemnul japonez sen - folosit deseori la fabricarea instrumentelor muzicale sau a mobilei.
 
Mazda6 facelift 2018 - interior
 
Noua Mazda6 facelift va păstra motorizarea pe benzină de 2.5 litri SKYACTIV-G, acesta urmând a beneficia de tehnologia ce poate dezactiva doi dintre cei patru cilindri în momentele în care nu este necesară toată "uzina" celor peste 190 de CP. Pe piața din SUA va fi disponibilă și versiunea turbo a acestui agregat, motorizare ce se regăsește și în oferta noului SUV CX-9.
 
Sistemele de siguranță activă de sub umbrela i-ACTIVSENSE au fost la rândul lor îmbunătățite, niponii oferind o nouă generație Mazda Radar Cruise Control (MRCC), dar și un sistem de vizualizarea împrejurimilor mașinii la 360 de grade.
 
Salonul Auto de la Los Angeles își va deschide porțile pentru presă în data de 29 noiembrie.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: