Știri

Mazda va veni la Geneva cu noua Mazda6 Combi facelift - prezentată în premieră mondială

Fotocredit: 

Mazda
Mazda6 Combi facelift 2018
Mazda va prezenta în premieră mondială la Geneva versiunea restilizată Mazda6 Combi - model ce preia toate modificările estetice și tehnologice dezvăluite de japonezi odată cu lansarea variantei Sedan facelift
 
Pe lângă noua Mazda6 vor mai putea fi admirate la salonul elvețian conceptele VISION COUPE și KAI CONCEPT, dar și noua ganerație de motoare SKYACTIV-X.
 
Revenind la noua Mazda6 Combi facelift, schimbările aduse de designerii japonezi se remarcă la nivelul farurilor, al grilei radiatorului și în zonele laterale ale barei față. Modificările aduse părții din spate sunt minore, cu un desen ușor modificat aplicat blocurilor optice.
 
Ca și la Sedanul prezentat în toamna anului trecut la Los Angeles, noua Mazda6 Combi ni se prezintă cu un interior schimbat grație redesenării planșei de bord. Niponii ne vorbesc și despre scaune cu o formă nouă, materiale de mai bună calitate, dar și despre un plus atunci când vine vorba de nivelul antifonării.
 
Mazda6 Combi 2018 - interior
 
Inginerii Mazda au lucrat și în direcția îmbunătățirii calităților dinamice ale breakului Mazda6, fiind rafinate elementele cheie ale trenului de rulare SKYACTIV.
 
O noutate poate și mai importantă decât Mazda6 Combi facelift este reprezentată de noua generație de motoare SKYACTIV-X - propulsoare ce ar urma să devină primele unități pe benzină ce utilizează aprinderea prin compresie, fabricate în serie mare.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: