Știri

Ediția specială Nissan X-Trail X-Scape vine la pachet cu o dronă

Fotocredit: 

Nissan
Nissan X-Trail X-Scape
Nissan X-Trail a primit ediția specială limitată X-Scape - versiune ce nu se distinge printr-o personalizare estetică aparte ci prin drona oferită în standard și cu ajutorul căreia posesorii mașinii își pot filma sau fotografia aventurile din vacanță sau din ieșirile în aer liber.
 
Dezvoltat pe baza nivelului de echipare de vârf Tekna și urmând a fi oferit doar în versiunea de motorizare 1.6 dCi de 130 CP, noul Nissan X-Trail X-Scape vine însoțit așdar de o dronă Parrot Bebop 2, ce cântărește doar 500 de grame și vine "la pachet" cu o telecomandă Parrot Skycontroller 2, dar și cu ochelari Parrot Cockpitglasses prin intermediul cărora se pot vizualiza live imaginile transmise de o cameră video de 14 megapixeli.
 
Autonomia de zbor a dronei poate atinge 25 de minute, acesta putând fi stocată ulterior într-o cutie specială, alături de tot restul echipamentului adițional.
 
Nissan X-Trail X-Scape - Parrot Bebop 2
 
Ediția X-Scape va oferi lunga listă de dotări standard specifică nivelului de echipare Tekna, printre care se numărăr scaunele îmbrăcate în piele, scaunele față înzălzite și reglabile electric, climatizarea dublă automată sau acoperișul panoramic.
 
Urmând a putea fi configurat atât în versiunea cu cinci locuri, cât și în cea cu șapte locuri, Nissan X-Trail X-Scape va fi fabricat în circa 1.200 de exemplare.
 

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: