Știri

BMW X7 Dark Shadow Edition - produs în doar 500 de exemplare, poate fi comandat și în România

Fotocredit: 

BMW
BMW X7 Edition Dark Shadow

Experienţa luxoasă a plăcerii condusului a atins o dimensiune complet nouă odată cu BMW X7. Primul model Sports Activity Vehicle (SAV) din segmentul de lux combină o apariţie atractivă cu un confort interior generos şi cu identitatea sportivă caracteristică mărcii. O ediţie specială aduce acum prezenţa impunătoare BMW X7 într-o formulă exclusivă. Prin elementele BMW Individual şi echipamente, BMW X7 Edition Dark Shadow subliniază atât apariţia sportivă, cât şi ambianţa luxoasă a celui mai mare SAV. Cea mai atractivă particularitate a acestui model ediţie este vopsea specială BMW Individual Frozen Arctic Grey metalizat. Această variantă elaborată şi de o calitate deosebită pentru finisajul caroseriei este utilizată acum în premieră la un model BMW X. Modelul marchează acum şi introducerea de culori exterioare noi BMW Individual speciale în gama de dotări opţionale pentru BMW X7, BMW X6 şi BMW X5.

BMW X7 Edition Dark Shadow va fi produs la uzina BMW din Spartanburg (SUA) cu începere din august 2020, într-o serie limitată de aproximativ 500 de unităţi. Modelul ediţie este disponibil la nivel mondial şi poate fi comandat cu oricare dintre motorizările oferite pentru BMW X7.

Culoarea exterioară spectaculoasă a BMW X7 Edition Dark Shadow este completată cu BMW Individual High Gloss Shadow Line, care vine într-o acoperire extinsă. Aceasta înseamnă că, pe lângă contururile geamurilor laterale, capacele montanţilor B şi C şi bazele oglinzilor exterioare, un finisaj cromat negru este disponibil pe rama şi barele grilei BMW a radiatorului, Air Breathers şi capacele ţevilor de eşapament ale sistemului de evacuare. Aceste elemente sunt în armonie cu suprafeţele finisate în mat strălucitor ale caroseriei, aspect accentuat şi de şina pentru acoperiş BMW Individual High Gloss Shadow Line şi de sticla cu protecţie solară. Caracterul dinamic al acestui SAV este accentuat de elementele optimizate aerodinamic ale caroseriei din pachetul M Sport, care face parte şi din pachetul de echipamente pentru modelul ediţie. O altă dotare exclusivă pentru BMW X7 Edition Dark Shadow o reprezintă jantele M de 22 de ţoli, din aliaj uşor, cu design V-spoke, finisare Jet Black mat şi anvelope mixte. Performanţa superioară a motorului este acompaniată de acustica puternic emoţională a sistemului de evacuare M Sport.

Conducătorul şi pasagerul din faţă se bucură de sportivitatea acestui SAV de lux prin scaunele cu confort reglabil electric, cu funcţie de memorare. Un volan M îmbrăcat în piele şi detaliile de echipamente BMW Individual dezvoltate special pentru BMW X7 Edition Dark Shadow sunt o dovadă al celui mai înalt nivel de exclusivitate. Aici, o contribuţie o are şi tapiţeria BMW Individual integrală cu piele Merino în varianta specifică în două tonuri Night Blue/Black, cu cusături contrastante, dar şi tapiţeria BMW Individual pentru plafon, cu finisare în Alcantara în nuanţa Night Blue. Partea superioară a panoului de instrumente şi cotierele uşilor sunt acoperite cu piele Nappa în Night Blue. Pielea Merino de culoare neagră este folosită pentru secţiunea inferioară a panoului de instrumente şi pe spătarele scaunelor faţă. În plus, finisajele BMW Individual ale decoraţiunilor de interior, în Fineline Black, cu înscrutaţii din aluminiu contribuie la aura fascinantă pe care o oferă interiorul. În zona consolei centrale, designul unic este subliniat prin intermediul finisajelor BMW Individual pentru decoraţiunile de interior în Piano Black, ce poartă logo-ul ediţiei.

Pe lângă versiunea Frozen Arctic Grey metalizat, disponibilă exclusiv pentru BMW X7 Edition Dark Shadow, culorile BMW Individual suplimentare vor fi integrate în procesul de producţie la uzina BMW din Spartanburg cu începere din august 2020. Aceasta înseamnă că modelele BMW X7, BMW X6 şi BMW X5 pot beneficia acum de o finisare de înaltă calitate în Urban Green şi Grigio Telesto metalizat.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: