Știri

Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China

Fotocredit: 

Porsche
Porsche Studio - Guangzhou, China
Porsche a deschis cel de-al 100-lea showroom din China, noul "Porsche Studio" fiind inaugurat la finele anului 2017 într-un mall din metropola Guangzhou. Constructorul german de mașini sport vine astfel în întâmpinarea cererii din ce în ce mai mari venită din partea clienților asiatici, China devenind cea mai mare piață de desfacere pentru brandul din Stuttgart.
 
Cei care vor călca pragul showroom-ului din Guangzhou vor putea vedea pe viu sau virtual întreaga gamă de modele Porsche, fiindu-le oferit totodată și un portofoliu complet de servicii financiare sau de asistență.
 
Porsche vinde excelent în China modelele sale cu patru portiere, cererea pentru Panamera, Cayenne și Macan fiind însă completată și de comenzi ferme pentru mașinile sport pur sânge din portofoliu. Astfel, imensul stat asiatic reprezintă cea mai importantă piață pentru noile 718 Bosxter și Cayman, fiind vândute în China peste 5.100 de exemplare doar în primele nouă luni ale anului trecut.
 
Ofensiva germanilor în China va continua la începutul lui 2018 cu deschiderea unui Porsche Experience Center în Shanghai, acesta urmând a fi cel de-al șaselea astfel de centru dedicat testării mașinilor pe circuit sau în off-road, după cele existente în orașele Atlanta, Leipzig, Silverstone, Le Mans și Los Angeles.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: