Știri

Porsche Macan Turbo poate fi comandat și cu Pachetul Performance

Fotocredit: 

Porsche
Porsche Macan Turbo Performance Package
 
Cei cărora Porsche Macan Turbo nu li se pare suficient de bun în materie de performanțe au la dispoziție începând cu luna septembrie Pachetul Performance, ce include o serie de upgrade-uri de putere, dar dotări ce sporesc performanțele ținutei de drum.
 
Motorul V6 de 3.6 litri produce în configurația Performance Package nu mai puțin de 440 de CP (cu 40 de CP mai mult față de un macan Turbo "normal"), în timp ce cuplul maxim oferit a ajuns la valoarea de 600 Nm fiind disponibil între 1.500 și 4.500 rpm. Noile cifre de putere și cuplu permit o accelerație de la 0 la 100 de km/h în doar 4.4 secunde (cu patru zecimi de secundă mai repede), viteza maximă ajungând acum la 272 de km/h. În modul Sport Plus, noul Macan Turbo Performance Package face repriza de la 80 la 120 de km/h în doar 2.9 secunde.
 
Cuplul motor este transmis la roți prin intermediul unei cutii de viteze automate PDK, cu dublu ambreiaj și șapte trepte.
 
Modificările aduse propulsorului sunt susținute de un șasiu updatat, de un sistem de frânare îmbunătățit, garda la sol coborâtă, o evacuare sport, dar și de adăugarea pe lista dotărilor standard a pachetului Sport Chrono. Astfel, discurile de frână au un diametru de 390 de mm pe puntea față, garda la sol a coborât cu 15 mm, în timp ce șoferul poate activa oricând sistemul PASM (Porsche Active Suspension Management).
 
Porsche oferă o serie de echipamente opționale speciale pentru cei ce aleg noul Macan Turbo cu Performance Package, lista cuprinzând jante din aliaj ușor pe 21 de inch, cu design specific 911 Turbo, faruri cu LED și sistem PDLS Plus, dar și o suită de elemente vopsite în negru ce pot personaliza caroseria exterioară. La interior se poate alege pachetul Turbo, ce include scaune tapițate în piele și Alcantara sau elemente din fibră de carbon.
 
În Germania, noul Porsche Macan Turbo cu Performance Package costă de la 91.143 de euro în sus.

Categorie: 

 
Conținut Auto-TestDrive recomandat: