noul BMW Seria 1 facelift

BMW Seria 1 are parte de un upgrade minor, dar și de trei ediții speciale

BMW Seria 1 - iulie 2017
BWM Seria 1 va primi din vară un refresh ce include modificări aduse interiorului, noi tehnologii de conectivitate, dar și o serie de ediții speciale ce au darul de a crește posibilitățile de personalizare.

Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului în Bucureşti

Noul BMW Seria 1 2015 - Romania
Noul BMW Seria 1 facelift a fost prezentat în premieră la Bucureşti cu ocazia BMW Design Days 2015, eveniment organizat în showroom-ul Automobile Bavaria, în weekendul ce tocmai a trecut (8-9 mai). Cel mai mic model din portofoliul bavarezilor a stat alături de ultimele noutăţi BMW.

BMW a publicat preţurile actualizate (martie 2015), valabile pentru România

Noul BMW Seria 1 2015 - preturile pentru Romania
BMW a publicat preţurile actualizate pentru întreaga sa gamă de automobile, preţuri valabile pentru România. Noutăţile BMW pentru luna martie 2015 sunt aduse de noile Seria 1 şi Seria 6, o gamă revizuită de propulsoare din familia TwinPower Turbo, precum şi noi opţionale şi accesorii.

Noul BMW Seria 1 pe străzile Lisabonei - Galerie foto

Noul BMW Seria 1 2015 - galerie foto
BMW a publicat o serie de imagini noi cu noul Seria 1, instantanee surprinse pe străzile din Lisabona, acolo unde a avut loc lansarea internaţională pentru presă.

BMW ne prezintă noutăţile pentru Geneva 2015

BMW Seria 1 facelift - Geneva 2015
BMW va veni la Salonul Auto de la Geneva cu două automobile prezentate în premieră mondială - noul Seria 2 Gran Tourer şi Seria 1 facelift. Pe lângă acestea vizitatorii salonului vor mai putea admira şi noul BMW M4 MotoGP Safety Car, maşină ce beneficiază de un sistem inovativ de injecţie cu apă.

VIDEO - BMW ne prezintă în detaliu noul Seria 1 facelift

Noul BMW Seria 1 facelift - VIDEO
BMW ne prezintă în detaliu modificările aduse noului Seria 1 facelift. Prin liniile modificate ale caroseriei, noi elemente de design şi până la motoare mai eficiente şi mai puternice, noul BMW Seria 1 facelift ridică şi mai mult ştacheta în segmentul premium al clasei compacte.

BMW a dezvăluit noul Seria 1 facelift

Noul BMW Seria 1 facelift
BMW a dezvăluit astăzi noul Seria 1 facelift, la aproape patru ani distanţa de la debutul celei de-a doua generaţii a compactei cu siglă alb-albastră.
Subscribe to RSS - noul BMW Seria 1 facelift