decapotabila de lux

Noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet a avut premiera mondială la Los Angeles

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet
Portofoliul Mercedes-Maybach este de-acum mai bogat cu o nouă "bijuterie" - S 650 Cabriolet. Previzualizată cu ceva zile în urmă printr-un teaser video, decapotabila dezvoltată de divizia de lux a Mercedes-Benz va fi fabricată în doar 300 de exemplare și oferă o serie de elemente exclusiviste ce o diferențiază clar de un S-Class cabriolet "normal".

VIDEO - Mercedes-Maybach va lansa noul S 650 Cabriolet

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet
Pe 16 noiembrie vom vedea noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet. Urmând a fi fabricată în doar 300 de exemplare, decapotabila germană se vrea un rival serios pentru exclusivistul Rolls-Royce Dawn.

Acesta este noul LaFerrari decapotabil - toate exemplarele au fost vândute deja

Noul LaFerrari Spider
Ferrari a dezvăluit primele imagini ale noului LaFerrari decapotabil, model construit în serie limitată ce va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris și care are deja toate exemplarele vândute. Numele său și caracteristicile tehnice vor fi dezvăluite în luna septembrie, italienii limitându-se la a ne comunica doar faptul că noul model va beneficia de un acoperiș textil sau de unul din fibră de carbon, după preferințele clienților.

Rolls-Royce a dezvăluit noul Dawn, a doua decapotabilă din portofoliul său actual

Noul Rolls-Royce Dawn
Rolls-Royce a dezvăluit astăzi noul Dawn, versiunea decapotabilă a coupe-ului Wraith. Noul model are drept principal target atragerea clienților tineri, dar și a femeilor, conform oficialilor firmei britanice.

Rolls-Royce va lansa o decapotabilă, peste doi ani

Noua decapotabila Rolls-Royce Wraith
Constructorul britanic de maşini de lux Rolls-Royce a anunţat astăzi faptul că va lansa un nou model, începând cu mijlocul anului 2016.
Subscribe to RSS - decapotabila de lux