BMW X7

Noul BMW X7 poate fi comandat și în România. Prețul de start - puțin peste 83.000 de EURO

BMW X7 - preturi Romania
Noul BMW X7 poate fi comandat și în România, prețul de start anunțat de importator fiind de 83.062 de EURO, TVA inclus. În schimbul acestei sume puteți achiziționa versiunea X7 xDrive30d, propulsată de un diesel TwinPower Turbo de 265 de CP.

VIDEO - BMW Concept X7 iPerformance ne dezvăluie toate secretele

BMW Concept X7 iPerformance - video
Sfârșitul lui 2018 va marca lansarea noului BMW X7 - cel mai mare și mai luxos SUV din portofoliul germanilor. Până atunci însă, compania din Munchen ne arată direcția pe care o va aborda noul său model prin intermediul spectaculosului Concept X7 iPerformance.

Viitorul BMW X7 ar putea avea și o versiune M

BMW X2 Concept
Viitorul BMW X7 va fi lansat aproape sigur spre sfârșitul deceniului curent, însă inginerii bavarezi se gândesc din ce în ce mai serios și la o eventuală versiune X7 M a celui ce va fi cel mai mare și cel mai luxos SUV din portofoliul BMW.

BMW aniversează 15 ani de modele X

15 ani de BMW X
Totul a început cu un X. Această literă a fost folosită în premieră pentru desemnarea unui model BMW încă de la jumătatea anilor '80 pentru a indica faptul că automobilul beneficiază de tehnologia tracţiunii integrale. Acum 15 ani, litera X a devenit simbolul unei întregi categorii de automobile şi, în acelaşi timp, al unei forme speciale a plăcerii condusului. BMW X5 şi-a făcut debutul ca primul Sports Activity Vehicle din lume, iar la scurt timp a cucerit atât şoselele, cât şi spaţiul off-road, atrăgând un nou public-ţintă pentru marca BMW.
Subscribe to RSS - BMW X7